Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli takıma gitmesi onun adına güzel. Ancak oynatılmayacaktır büyük ihtimal. İnşallah yine sakatlayıp yollamazlar.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Sakın diğerlerine uyma. Çizgini bozma

Yorum

• Güzel ve doğru transfer. Çok verimli maşallah nazar değmesin.
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Bugün hic verimli degildi...mac icinde kayboldu gitti...sanirsam bunda Medjani ile oynamasi sebep gösterilebilir...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ben dün yine beğendim Okay'ı.

Özellikle ilk yarı dikine çok güzel pasları vardı.

Çıkmasının sebebini bilmiyorum ama eğer kondüsyonsa bu sıkıntıyı gidermesi lazım artık.

7 hafta oldu.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• ya kardeşim bir topu da ileri oyna ya ?* Her topu yana geriye veriyorsun, dua et alternatifin yok kadroda yoksa formayı rüyanda görürdün.. Neyse hadi genç olduğun için biraz zaman verelim ama iyi değilsin

Yorum

• Yetenekli ve kısa zamanda takımın vazgeçilmezi oldu.Fakat bu yaşta bir oyuncunun 60-65. dakikadan sonra enerjisi nasıl bitiyor.Dikkat ediyorum o dakikalardan sonra zor yürüyor adam.Hoca da fark ederek alıyor zaten oyundan.Bunu aşması şart
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Aynen devam , avrupadan iyi bir teklif alırsan düşünmeden kabul et , avrupada ki gururumuz ol .

KANOĞLU

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Abartıldığı kadar iyi değil ve çok eksiği var. Zaman zaman iyi işler yapsa da bunu oyunun tümüne yaymak zorunda. Kimi zaman sahada kaybolan bir görüntüsü var. Üzerine koyması gerekiyor.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının askine ben beğenmiyorum kendisini..ağır, 40. dakikada nefesi tükeniyor (21 yaşında), ileri bölgede üretkenliği yok ve güçsüz...
                      umarım ben yanlış değerlendiriyorum
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Ben kendisini begenmiyorum, agir olan hic bir oyuncuyu begenmedigim gibi. Kesinlikle Medjani'yi kesecek durumda degil kendisi. 35 yasindaki topcular gibi 60'dan sonra oyundan dusmesi de ayri bir olay zaten.
                        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 20:38.

Yorum

• Takımdaki en faydalı futbolcudur

Yorum

• Okay çok değerli bir oyuncu. Bazı eksik ve geliştirmesi gereken noktalar var. Onları halleder ise hem kendisi hem biz kazanırız.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Milli takımın Avrupa Şampiyonasına gitmesi, Okay için çok iyi oldu, performansının daha da artacağına, şampiyona da süre alacağına inanıyorum. Not: Okay, Ozanın oynadığı futbolu gözleri kapalı oynar.

Yorum

• Okay'ın milli takımdakilerle henüz kaynaşamadığı, hep arka planda kaldığını hissettim sanki (tabi benim kuruntum da olabilir)

Bu stresli maçları yaşaması onun adına güzel bir tecrübe idi, euro 2016 kadrosunda olup da şans bulabilirse güzel paralara gidebilir. Yeni oluşacak milli takımın iskeletinde 2 3 sene sonra yer alacağına inanıyorum
                                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                                (Dozer) Cemil Usta
                                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim