Çok iyiydi de stamina yok adamda hemen pili bitiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Kaç yıl süper ligde oynadı, artık bu problemi aşması lazım.İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz süper lig temposunu kaldıramıyor, kondisyonu yetmiyor, yavaş yavaş alıştırılmalıMustafa Yumlu.
Yorum
-
İnşallahİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç yıl süper ligde oynadı, artık bu problemi aşması lazım.
Yorum
-
deep lying playmaker diyorsun galiba, katılıyorum. Ekdal bu tarz olduğu söyleniyor ve isteniyordu, Alonso'ya benziyormuş tarzı; ben pek izlemedim kendisini. Okay'dan umutluyum ve şu takımda alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Yani orta sahanın ortasında tam göbek dediğimiz ama M'Bia gibi ön libero olmayan tek oyuncu Okay. Aytaç biraz bu tarz oyuncu sayılabilir o kadar yani Okay ve Mehmet birbirinin alternatifi oyuncular olamaz, Okay tarzında bir oyuncu her takıma lazımdır. Tek sıkıntısı fiziksel. Kondisyonu çok düşüyor ve bu düzelecektir, biraz da seri olsa tadından yenmez.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepirlo ve sahinden baska okaydan daha iyi dlp oynayan yok su an dünyada
Yorum
-
Ekdal oyle bir oyuncu degil, box to box basit ve one oynayan bir oyuncu. Su an okay da oyle oynamiyor bence. M'bia ile yan yana ileri geri oynuyorlar.surekli top isteyip oyunu geriden baslatmiyor. Hem cekiniyor hem de fiziksel olarak o seviyede degil.oyun duzeni de oturmamis zaten. Ispanyol veya italyan bir hoca bulmak lazim. O takimlarda cok goruluyor boyle oyuncular.bizimkiler ingiliz box to box ikilisi gibi gidip geliyorlar.o oyun eskidi biraz. Oyunu kontrol edip kanatlari kullanarak ileri cikmak takim boyunu ayarlamaya donuk kademelere giren topu dolastiran bir yapi daha guncel.İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeep lying playmaker diyorsun galiba, katılıyorum. Ekdal bu tarz olduğu söyleniyor ve isteniyordu, Alonso'ya benziyormuş tarzı; ben pek izlemedim kendisini. Okay'dan umutluyum ve şu takımda alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Yani orta sahanın ortasında tam göbek dediğimiz ama M'Bia gibi ön libero olmayan tek oyuncu Okay. Aytaç biraz bu tarz oyuncu sayılabilir o kadar yani Okay ve Mehmet birbirinin alternatifi oyuncular olamaz, Okay tarzında bir oyuncu her takıma lazımdır. Tek sıkıntısı fiziksel. Kondisyonu çok düşüyor ve bu düzelecektir, biraz da seri olsa tadından yenmez.
5 haftalik takimda ne istenip neyin yapilamadigi pek belli olmuyor. Sahadaki durum degildir kesinlikle istenen. Bu kadar oyuncu arasi mesafeler ve hareketsizlik yeni takim oldugumuzu gosteriyor.
Suan topu onunde bulanin iyi hareket yapip yapamayacagina dair basit bir duzen izliyoruz.daha kompleks bir takim programlamak icin daha cok zaman lazim, bu kadar basit.
Yorum
-
Çok daha net bir şekilde oturmuş bir şablon gerekiyor katılıyorum ama futbolcuların da ne olduğunu az çok görüyoruz. Okay'ın daha fazla top istemesi gerekiyor diyorsun doğru bence de yeterli seviyede değil ama şu an takımda tüm bloklar arasındaki bağlantıdan sorumlu olacak pas istasyonu görevini Okay'dan daha iyi kimsenin yapacağını düşünmüyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkdal oyle bir oyuncu degil, box to box basit ve one oynayan bir oyuncu. Su an okay da oyle oynamiyor bence. M'bia ile yan yana ileri geri oynuyorlar.surekli top isteyip oyunu geriden baslatmiyor. Hem cekiniyor hem de fiziksel olarak o seviyede degil.oyun duzeni de oturmamis zaten. Ispanyol veya italyan bir hoca bulmak lazim. O takimlarda cok goruluyor boyle oyuncular.bizimkiler ingiliz box to box ikilisi gibi gidip geliyorlar.o oyun eskidi biraz. Oyunu kontrol edip kanatlari kullanarak ileri cikmak takim boyunu ayarlamaya donuk kademelere giren topu dolastiran bir yapi daha guncel.
5 haftalik takimda ne istenip neyin yapilamadigi pek belli olmuyor. Sahadaki durum degildir kesinlikle istenen. Bu kadar oyuncu arasi mesafeler ve hareketsizlik yeni takim oldugumuzu gosteriyor.
Suan topu onunde bulanin iyi hareket yapip yapamayacagina dair basit bir duzen izliyoruz.daha kompleks bir takim programlamak icin daha cok zaman lazim, bu kadar basit.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum