Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur, kimseye karşı önyargımız yok.
Önyargı sahibi kişi çok fazla iyi top oynarsa göklere çıkar bir maç seksin verdiğimiz paralara yazık diyenlerin sayısı tavan yapar biz garip bir topluluğuz
Cok iyi transfer genc yasina ramen cok tecrubesi var. Hemen hemen her transfer sezonu ismi burda gecerdi ve benim alinmasini istedigim futbolcularin basinda gelirdi her zaman. Insallah üstüne katarak performans sergiler. Avrupada oynayacak potansiyel var bu cocukta
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Sezon içindeki devamlılığı, maç içindeki performansı nedir bilmiyorum, takip etmedim. Ama hazırlanan bu video'ya göre konuşacaksak iyi bir kumaşı var.
Fiziği, boyu uzun olmasına rağmen bileklerine hakim, çevik ve oyun görüşü harika. Oyuncu tipi olarak Bayern'den Javi Martinez'i andırıyor.
Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar. Henüz gençte. Futbolda daha fazlasını verecek çok futbolcu sırf doygunluk, şöhret ve para sancısından ötürü silinip, gitti. Umarım kendisi bu paradigmayı değiştirip, hep gelişmeyi amaçlar. Hayırlı olsun.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum