Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmesi bitiyor seneye,sayın Usta'nın ve yönetiminin dikkatine acilen sunulur.
    Okay gibi genç ve futbolu bilen çocuğu bugün en az 5 M € aşağı alamazsınız,üzerine koyuyor,büyüdükçe büyüyor futbolu.
    • Memento mori

Yorum

• İyi oyuncu,

Fakat..

Şimdiden ya sözleşme ya da sezon sonu satış. Uğraştırmasın bizi.

Neyse ki başkan bu işlere karşı artık deneyimli.

Yorum

• Sözleşme konusunda şimdiden göz dağı verilmeli..

Yorum

• seneye bu takimi sampyonluga tasiyacak olan adam olacagini gösterme zamani

güveniyoruz sana
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Acil sözleşme imzalanmalı.

Gazeteci arkadaşlar varsa gündemde sıcak tutsun konuyu ve gözden kaçmasın.

Yorum

• Bir kamuoyu olusturalim forum olarak, mail kampanyasi duzenleyelim, twit atalim, bi sey yapalim da sozlesmesi uzatilsin artik.
              #Dik oyna

Yorum

• Okay aidiyet duygusu aşırı olan bir oyuncu,kimse merak etmesin Trabzonspor satmadığı sürece sözleşmesini bitirip kaçacak karakterde bir çocuk değil bana güvenebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okay aidiyet duygusu aşırı olan bir oyuncu,kimse merak etmesin Trabzonspor satmadığı sürece sözleşmesini bitirip kaçacak karakterde bir çocuk değil bana güvenebilirsiniz.
                  O işler hiç belli olmuyor, bunu defalarca gördük ve en yakından yaşadık.

Futbolcular kadar profesyonel bakmalıyız bizler de, umrumda değil açıkçası

Gidenin yeri doluyor bir şekilde. Trabzonspor büyük bir camia.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Tekrar hatırlatalım,

Sezon başı başlamadan,

Şimdiden sözleşme şart. Veya sezon sonu vedalaşmak en iyisi.

Ekici'de yaşanılan yaşanmasın.

Yorum

• Hacıosmanoğlu zamanında 4-5 yıllık sözleşmeler yapılırken Okay'a 3 yıllık sözleşme yapılması zaten hataydı. Okay biraz daha seviye atlarsa tutabileceğimizi pek sanmıyorum. Bonservisi elinde olarak da İstanbul'daki takımlara rahatlıkla gider ama oraların vazgeçilmezi olur mu soru işareti...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün için oldukça ağır kaldı. Çıkmasına şaşırmadım.

Yorum

• Ekici faydasızdı bu adam faydalı ve daha faydalı olacak, şimdiden sözleşmesi uzatılmalı
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yönetim bir sefer de işi son ana bırakmasa da sözleşme yenileseler şu adamla
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Onazi gibi Okay'ın da performansı arttı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Asla yeterli degil...Tolgay alabilseydik cuk yerine otururdu Okay da iyi yedek olurdu...

Ama mücadelesi iyidi..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim