Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    N'Doye'nin taksidini cebinden ödediği haberleri var. Doğruysa adamlık yapmış.
    Demek ki zamanında cebini iyi doldurmuş.

Yorum

• Gideceksin.

Yorum

• o kadar adam gitti hepsi bi kenara , onlardan önce senin gitmen lazımdı hatta şotadan bile önce sen gidecektin.
        niye meşkul ediyorsun o koltuğu ..

ilk göreve geldiklerinde fatih tekkeyi s.direktörlük görevine getirmişlerdi ve 2 gün sona tekke istifa etmişti, şimdi çok daha iyi anlıyorum neden istifa ettiğini ve iyikide istifa etmiş yoksa bugün efsane kral tartışılır olacaktı.
        iyiki o yönetimin bir parçası olmadın kral ADAMSIN

Yorum

• Bir su gs albayrak kadar olamadin öyle olsa oyuncular paralarini almadigi halde kalirdi daha ilk gün alemin krali benim deyip futbolcular bundan nefret ediyor. Hurmayi para alamasin hemen kacar cünkü icinde Trabzonspor sevgisi yok
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Keşke kulübe ihtar çekip sen de gitsen..

Kriz yönetimi 0(sıfır) olan bir Sportif Direktör.

Sana değil bana 800.000 $ ödense ben de Medjani'nin gitmesini önleyemezdim.. Neden sen peki ?

Yorum

• Nerde karakteri sorunlu bir adam varsa yakamıza yapışıyor arkadaş!

Ya sen getirmedin mi şota'yı?

Adam gitti, takım makım kalmadı ortada, gitsene be adam!
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Costant'ın yaptığı "sezon başından beri bir çok kabga oldu takımda, çoğunu süleyman hurma önledi" açıklamasından sonra şu adam hakkında bir kez daha oturup düşündünüz mi. 800 bin $ alıyomuş da topçular parasını alamadığı için gidiyomuş. Kardeşim kim söyledi size bu adama ödeme yapıldığını. Çıkıp dese ki daha kulüpten bir kuruş ödeme almadım diye, o zaman utanmayacak mısınız. Bu adamın Onur krizi dışında yanlışı varsa söyleyin arkadaş. Bi nefret aldı yürüdü adama karşı kimse neden diye sorgulamıyor. Adamın bir işi de transfer yapmak. Var mı o konuda bir eleştiriniz?

Yahu bir de Şota gitti sen niye duruyorsun diyenler var. bu akıl işi mi Allah aşkına azcık mantıklı olun. Kulüpte futbolu bilen tek adamı da gitsin diye yırtınıyosunuz. Ondan sonra ilk kavgada İHO silahıyla dalar artık sahaya.

Adamın yanlışları olabilir ancak bunları nesnel bir şekilde somut delillerle eleştirirsin. Böyle alayına sallamayla olacak iş değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demek ki zamanında cebini iyi doldurmuş.
                  Allah aşkına yoruma bakar mısınız [emoji1] azcık ama azcık insaflı olun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• sezon başında(onur krizinde) şota hurma giderse bende giderim demişti.şota gitti hurma kaldı.çoh enteresan
                    TEKKEBALL

Yorum

• Hepsi sırayla değil mi ? Sana da güle güle.

Yorum

• Bu adamı da yolla lütfen başkan.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sıra sende hurma efendi.

Yorum

• Başkan ; hazır temizlik varken şu arkadaşı da bi zahmet..
                            #Dik oyna

Yorum

• Bi gitsen diyorum,istenmiyorsun.
                              Sen şahı sezonun başında istenmiyorsun giderim dememiş miydin ,biz Onurun tarafında olunca senin de gitmen gerekmiyormuydu?
                              Tamam o zaman gitmedin ama bu sefer kaçış yok.Gi-di-cek-sin.

Yorum

• Dikkat etsinler gider ayak odasında yangın çıkmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim