İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süleyman Hurma | Sportif Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o kadar adam gitti hepsi bi kenara , onlardan önce senin gitmen lazımdı hatta şotadan bile önce sen gidecektin.
niye meşkul ediyorsun o koltuğu ..
ilk göreve geldiklerinde fatih tekkeyi s.direktörlük görevine getirmişlerdi ve 2 gün sona tekke istifa etmişti, şimdi çok daha iyi anlıyorum neden istifa ettiğini ve iyikide istifa etmiş yoksa bugün efsane kral tartışılır olacaktı.
iyiki o yönetimin bir parçası olmadın kral ADAMSIN
Yorum
-
Bir su gs albayrak kadar olamadin öyle olsa oyuncular paralarini almadigi halde kalirdi daha ilk gün alemin krali benim deyip futbolcular bundan nefret ediyor. Hurmayi para alamasin hemen kacar cünkü icinde Trabzonspor sevgisi yokYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Costant'ın yaptığı "sezon başından beri bir çok kabga oldu takımda, çoğunu süleyman hurma önledi" açıklamasından sonra şu adam hakkında bir kez daha oturup düşündünüz mi. 800 bin $ alıyomuş da topçular parasını alamadığı için gidiyomuş. Kardeşim kim söyledi size bu adama ödeme yapıldığını. Çıkıp dese ki daha kulüpten bir kuruş ödeme almadım diye, o zaman utanmayacak mısınız. Bu adamın Onur krizi dışında yanlışı varsa söyleyin arkadaş. Bi nefret aldı yürüdü adama karşı kimse neden diye sorgulamıyor. Adamın bir işi de transfer yapmak. Var mı o konuda bir eleştiriniz?
Yahu bir de Şota gitti sen niye duruyorsun diyenler var. bu akıl işi mi Allah aşkına azcık mantıklı olun. Kulüpte futbolu bilen tek adamı da gitsin diye yırtınıyosunuz. Ondan sonra ilk kavgada İHO silahıyla dalar artık sahaya.
Adamın yanlışları olabilir ancak bunları nesnel bir şekilde somut delillerle eleştirirsin. Böyle alayına sallamayla olacak iş değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Allah aşkına yoruma bakar mısınız [emoji1] azcık ama azcık insaflı olun.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki zamanında cebini iyi doldurmuş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum