Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu nasıl kadro hoca (!)

Yorum

• Şu herifi lütfen stada sokmayın. Azizden farkı yok gözümde.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• oglun sotayi alip git

Yorum

• Bu adamı gönderemiyorsak kulübün sahibi taraftar değil, üç beş şark kurnazıdır. Yazık bizlere.

Yorum

• Baya iyi tespitler yapmis.ama onur uzerinden baslayamassin bunlara.onur'u yanina almak bu kadar zor olmamali.seffaflik lazim bu takima. Bu camiada herkes hakkinda bir dedikodu var masallah.o yuzden yapilan ise bakmak istiyorum ama kimseyi duzgun is yapacak kadar calistirmiyorlar. Teneke baglamadiklari adam kalmadi.nasil bir sevgisizlik yeri anlamadim.

Yorum

• Ego egooo egooo
              La ne yaptı bu Onur ??

Doğru tesbitleri de var orayı atlamayalım.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baya iyi tespitler yapmis.ama onur uzerinden baslayamassin bunlara.onur'u yanina almak bu kadar zor olmamali.seffaflik lazim bu takima. Bu camiada herkes hakkinda bir dedikodu var masallah.o yuzden yapilan ise bakmak istiyorum ama kimseyi duzgun is yapacak kadar calistirmiyorlar. Teneke baglamadiklari adam kalmadi.nasil bir sevgisizlik yeri anlamadim.
                Bizim kulübümüz resmi yayın organlarını günaydın mesajı için kullanmaktan başka bir şey yapmadığından yönetim de ağzını açmadığından böyle oluyor. Bakın hamzaoğlu ormana çebi e şekip denen şikeciye ve diğer o kulüplerin çalışanlarına. Bir dedikodu çıksa 1 saat içinde bir açıklama geliyor. Biz ise burda senaryoların hangisi doğru diye tartışıyoruz.

Gelmişken Hurma İstifa...
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çek git Hurma. Klübün üzerinden geçen dozer İHO'dur.
                  Para çalmaya gelmedim diyorsun ne alaka. Manevi oğlunu da al giderken.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ego egooo egooo
                    La ne yaptı bu Onur ??

Doğru tesbitleri de var orayı atlamayalım.
                    Hocam tespit ettiği kişi başkanı. Kolkola beraberler. Dozer dediği kişi belli.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam tespit ettiği kişi başkanı. Kolkola beraberler. Dozer dediği kişi belli.

Onur mu ?
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• O "doğru tespitlerini" alsın da...

Yorum

• Avni Aker'de kafana yabancı bir cisim isabet edecek haberin olsun

Yorum

• Kayseri'deyken bizi silip süpüren adam bu değil miydi de şimdi dozer muhabbeti yapıyor bize ?
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adam haklıymış anlatılanlara göre konuşuyorum. Süleyman Hurma beni inandırdı. Onur haksız ve kötü şeyler yapmış. Hayal kırıklığına uğradım Onur konusunda.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam haklıymış anlatılanlara göre konuşuyorum. Süleyman Hurma beni inandırdı. Onur haksız ve kötü şeyler yapmış. Hayal kırıklığına uğradım Onur konusunda.
                                Paylaşırsanız neler olduğunu, merakımızı gideririz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim