Bu nasıl kadro hoca (!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süleyman Hurma | Sportif Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Baya iyi tespitler yapmis.ama onur uzerinden baslayamassin bunlara.onur'u yanina almak bu kadar zor olmamali.seffaflik lazim bu takima. Bu camiada herkes hakkinda bir dedikodu var masallah.o yuzden yapilan ise bakmak istiyorum ama kimseyi duzgun is yapacak kadar calistirmiyorlar. Teneke baglamadiklari adam kalmadi.nasil bir sevgisizlik yeri anlamadim.
Yorum
-
Bizim kulübümüz resmi yayın organlarını günaydın mesajı için kullanmaktan başka bir şey yapmadığından yönetim de ağzını açmadığından böyle oluyor. Bakın hamzaoğlu ormana çebi e şekip denen şikeciye ve diğer o kulüplerin çalışanlarına. Bir dedikodu çıksa 1 saat içinde bir açıklama geliyor. Biz ise burda senaryoların hangisi doğru diye tartışıyoruz.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya iyi tespitler yapmis.ama onur uzerinden baslayamassin bunlara.onur'u yanina almak bu kadar zor olmamali.seffaflik lazim bu takima. Bu camiada herkes hakkinda bir dedikodu var masallah.o yuzden yapilan ise bakmak istiyorum ama kimseyi duzgun is yapacak kadar calistirmiyorlar. Teneke baglamadiklari adam kalmadi.nasil bir sevgisizlik yeri anlamadim.
Gelmişken Hurma İstifa..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Hocam tespit ettiği kişi başkanı. Kolkola beraberler. Dozer dediği kişi belli.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgo egooo egooo
La ne yaptı bu Onur ??
Doğru tesbitleri de var orayı atlamayalım.
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam tespit ettiği kişi başkanı. Kolkola beraberler. Dozer dediği kişi belli.
Onur mu ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Paylaşırsanız neler olduğunu, merakımızı gideririz.İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam haklıymış anlatılanlara göre konuşuyorum. Süleyman Hurma beni inandırdı. Onur haksız ve kötü şeyler yapmış. Hayal kırıklığına uğradım Onur konusunda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum