Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geldiğin güne lanet olsun!
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çok ağır konuşurdum da muhattabın da bu hakaretleri hak etmesi lazım. Dikkate alıp seni o kadar yükseltmeye gerek yok.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Güya istifa etmiştin has delikanlı.

Yorum

• Birazcık şeref varsa gitt!!
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• insan istenmediği ve hergün lanet edildiği yerde durur mu? kendine yakışanı yap ve git lütfen. aksi halde hemen hergün beddua alacaksın. bunca bedduayla nasıl yaşayacaksın? yazık değil mi sana?

Yorum

• "Taraftar istemezse giderim" diyordu...

taraftar küfrediyor beddua ediyor hala koltuğunda pişkin pişkin oturuyor.....

sonrada ahlaktan etikten bahsediyor....

la havle vela kuvvete....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TS

Ne hale getirdiniz şu kulübü! Hiç mi dışarıdan bakamazsınız? hiç mi düşünmezsiniz bu kulübe verdiğiniz zararı? Ben hayatımda böyle rezilliğe şahit olmadım. Yaşamadığımız ne kaldı taraftar olarak? Hurmanın dünkü söylemlerini bir sözle pekiştirelim, Lafa bakarım laf'mı diye Söyleyene bakarım adam mı diye!

Yorum

• Bunun ve yonetimin aleyhine tezahurat yapmamiz lazim

Yorum

• Dağdan gelip bağdakini kovuyor.. Sen kimsin, hele bi onu söyle..

Yorum

• Hurma derhal istifa etsin ve para almadan lutfen . her giden trabzonsporu soyup gidiyor cunku
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Gidiyorum geliyorum hala burdasın, git artık YETER!!!!
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Haftaya Trabzon'a nasıl geleceksin bakalım?Tg'de kurtaramayacak seni
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• aziz yıldrım başlığına yazdığım seyleri silip sana yazmak istyorum bildiğin

Yorum

• Kendi istifa etse para alamayacak. Kovulmayı bekliyor olmalı. Başka açıklaması olamaz.

İstemiyoruz seni be adam. Senı de yapacağın transferleri de istemiyoruz.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gözlüğünü de al git.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim