Bu scout ekibi 1 senede kac mac seyrediyor. Aylarca al maasini yat yapip tramsfer sezonu mu çalışıyorlar. Kactame u21 maclari seyrettiler yada seyretmeyi biliyorlarmi. Ahi gitmis vaho kalmis oyunculara scout ekibi lazim değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Scout Ekibi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer çalışmaları konusunda da, " İhsan Derelioğlu takip edecek bana verecek ben de başkana vereceğim. En son da başkan veya ben karar vereceğiz. İzleme komitesi ve diğerleri izleyebilir ama ne izlerse izlesinler sonunda biz karar vereceğiz. Yani izleyenin bir kararı olmayacak. İmza ve maliyetlerini biz başkana götüreceğiz ama teknik anlamda ben karar vereceğim" diye konuştu.
Avcı dönemi başkan, hoca, scout ekibinin imzası isteniyordu transfer için. Scout ekibi boşa düştü.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şöyle bir olay var Cham,Batagov,Mendy,Pedro gibi isimleri bulan adamla Barisic,Ozan,Lundstram gibi isimleri getiren scout ekibi aynı mı?
Ajax,Porto,Benfica'nın da aldığı her oyuncu iyi çıkmıyor.
Pedro, Mendy harici diğerleri için kesin bir şey de yok.
Yorum
-
Ozan scaut işi olmadığını, hoca tarafından alındığını bilmek için kahin olmaya gerek yok. Ludsram ve brasiç de öyle. Hoca talimatı verdi koşarak sözleşme imzaladılar sezon başlar başlamaz. Mutlaka ama mutlaka scout işine geri dönmeliyiz.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şöyle bir olay var Cham,Batagov,Mendy,Pedro gibi isimleri bulan adamla Barisic,Ozan,Lundstram gibi isimleri getiren scout ekibi aynı mı?
Yorum
-
Bence Batagov hepsinden daha iyi yatırım .İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAjax,Porto,Benfica'nın da aldığı her oyuncu iyi çıkmıyor.
Pedro, Mendy harici diğerleri için kesin bir şey de yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum