Scout ekibide lav edilebilir. Bunları izleyen gözden bi bok olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Scout Ekibi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eren Mert ve Uğur Uzunali elde laptop stadyumlardan fotograf atiyor, turist gibi geziyorlar. Ozellikle Eren Mert e boşuna pr kasıldı, yapilan transferlerden Oulai hariç diger tum takviyeler f/p olarak berbat transferler.
En az 3, 4 tane iyi oyuncu alinmazsa bu kadroda Oulai ve digerleri de degersizleşir. Yönetim şu transfer işini acil çözmeli, 3 kaliteli takviyeyle toparlama şansımız var yoksa 2. Devre ilk 4 e giremeyiz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kesinlikle bir oyuncuyu izliyorlarsa aynı ligde daha değerli oyuncuyu göremiyorlar.
Kişisel videolar vb ile mi alıyorlar oyuncuları bilemedim…
Doğrı düzgün oyuncu izleyen herhangi bir ligi takip eden kaçırmaz.
Bu arada paran varsa Scout ekine gerek yok , hayalcilik oluyor.
15-20 m topçuyu bulmak İçin böyle bir yeri işgal etmeyin ne olur.
Onlar foruma sorsan söyler zaten
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Profesyonel scouting uygulamalarıyla istatistik filtreleri kullanarak oyuncu taradıklarını düşünüyorum. Bu yöntemle 1. ve 2. bölgeye iyi oyuncu bulduklarını düşünüyorum. Fakat bu yöntem 3. bölgeye iyi oyuncu bulmak konusunda işe yaramıyor görüldüğü üzere.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bir oyuncuyu izliyorlarsa aynı ligde daha değerli oyuncuyu göremiyorlar.
Kişisel videolar vb ile mi alıyorlar oyuncuları bilemedim…
Yorum
-
genelde herkes geniue scout ve whyscout uygulamalarindan oyuncu izliyorlar. Scout ekibi ciplak gozle de izliyor mu bilemem ama oyunculari en son bu uygulamalardan Fatih tekke ye izletiyorlar. Programlar pahali iyi para istiyorlar. Sinirsiz paran olsa bile program kilitlerini bir yere kadar acabiliyorsun devaminda ekstra ozellikler icin senden herhangi bir futbol takiminda antrenor oldugunu belgelemeni istiyorlar diye soyleniyor.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bir oyuncuyu izliyorlarsa aynı ligde daha değerli oyuncuyu göremiyorlar. Kişisel videolar vb ile mi alıyorlar oyuncuları bilemedim… Doğrı düzgün oyuncu izleyen herhangi bir ligi takip eden kaçırmaz. Bu arada paran varsa Scout ekine gerek yok , hayalcilik oluyor. 15-20 m topçuyu bulmak İçin böyle bir yeri işgal etmeyin ne olur. Onlar foruma sorsan söyler zaten
Yorum
-
Ahmet kutucu yaziyor haberturk. Okan buruk sezon sonuna kadar kalmasini istiyor. Yok giderse de 6 milyon dolardan asagi verilemezmis. 6 milyon dolar ne euro olmasin o haberci sasirdi herhalde futbol haberlerinde dolar ancak Arap takimlarinda geciyor. Simdi bu oyuncuyu scout ekibi mi buldu. Ne alaka nerden cikti. Alt liglerden veya gurbetcilerden genc gelecek vaat eden yerli forvet yok mu?
Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Ahmed Kutucu’yu transfer listesine aldı. Fatih Tekke’nin yakından takip ettiği genç futbolcu için bordo‑mavililer yeniden harekete geçerken, Okan Buruk oyuncunun sezon sonuna kadar takımda kalmasını istiyor. Galatasaray ise 6 milyon doların altındaki teklifleri değerlendirmeyecek.En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum