Idman yapmamis birini ne kadar kötü olursa olsun elestirmem, kimsede elestiremez. Transfer olmadan 4-5 gün önce Aytac icin yorum yazmistim transfer basliginda halen gecerli. Ben kendisinden cok ümitliyim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aytaç Kara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kolpacı
-
Sakatlıktan yeni çıkmış, takıma katıldığı gün antrenman yapmadan daha önce hiç oynamadığı oyuncularla farklı bir sistemde maça çıkmış bir oyuncu bile olumsuz eleştiri alabiliyor. PES.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Önemli bir transfer. Ligin potansiyeli en yüksek orta sahasını aldık.
Fizik gücü ile, hırsı ile, oyuna iki yönlü katkısı ile önemli bir isim.
Gerekli gelişimi kaydederse takım için çok önemli bir oyuncu olur."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Aytaç Kara
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIdman yapmamis birini ne kadar kötü olursa olsun elestirmem, kimsede elestiremez. Transfer olmadan 4-5 gün önce Aytac icin yorum yazmistim transfer basliginda halen gecerli. Ben kendisinden cok ümitliyim
Bizimkiler eder
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar elimizde patlayan fazla oyuncumuz yok inşallah Aytaç'ta da sıkıntı çıkmaz en önemli yer orası
Yorum
Yorum