Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Idman yapmamis birini ne kadar kötü olursa olsun elestirmem, kimsede elestiremez. Transfer olmadan 4-5 gün önce Aytac icin yorum yazmistim transfer basliginda halen gecerli. Ben kendisinden cok ümitliyim
    .

Francesco
    Totti

Yorum

Sahaya girerken koşmasını Schürrleye benzettim.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Emin olduğum bişey baskı yiyen takımın topçusu olmadığı

Yorum

Belki Ozanın geleceği daha parlak olabilir ama bugün gördüğüm kadarıyla Aytaç daha bi ihtiyacımız olan tipte futbolcu

Yorum

Beğenmedim, sıfır.

Yorum

Soner ve Aytac.. Ortasaha da yaptiklari taktik fauller harici goremedim kendilerini. Hocanin dedigini yapalim, gozune girelim, gerisini bosver mantigindalarsa o is olmaz. Tabi yorumun cogu Soner e, azi daha caylak olan Aytac a.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Sakatlıktan yeni çıkmış, takıma katıldığı gün antrenman yapmadan daha önce hiç oynamadığı oyuncularla farklı bir sistemde maça çıkmış bir oyuncu bile olumsuz eleştiri alabiliyor. PES.
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Önemli bir transfer. Ligin potansiyeli en yüksek orta sahasını aldık.

Fizik gücü ile, hırsı ile, oyuna iki yönlü katkısı ile önemli bir isim.

Gerekli gelişimi kaydederse takım için çok önemli bir oyuncu olur.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Aytaç Kara

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Idman yapmamis birini ne kadar kötü olursa olsun elestirmem, kimsede elestiremez. Transfer olmadan 4-5 gün önce Aytac icin yorum yazmistim transfer basliginda halen gecerli. Ben kendisinden cok ümitliyim

Bizimkiler eder

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

Eğer beklenen seviyenin üzerine çıkarsa bizi yazın ön libero transferinden kurtarır. 10 yıl da o bölgede oynar, yaşı henüz 21. Performansı yetersiz olursa rotasyon oyuncusu olarak kalır.

Yorum

Kupa macindan baslayip formayi almali ve bir daha cikarmamali israrla oynatilmali.

Yorum

constant ve ekicinin ilacı aytaçtır.
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Şuana kadar elimizde patlayan fazla oyuncumuz yok inşallah Aytaç'ta da sıkıntı çıkmaz en önemli yer orası
                            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuana kadar elimizde patlayan fazla oyuncumuz yok inşallah Aytaç'ta da sıkıntı çıkmaz en önemli yer orası
                              Bıraz tuhaf bır durum lıderden 14 puan gerıdegız oyuncularda patlama! yok galıba kayıp puan patlaması var):

Yorum

Takimin en iyisiydi. En gec gelecek sezon müthis katkilar saglayacak.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Çalışıyor...
                                X