Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

6 aydır sakat olan adamı iyi çakmışlar

Yorum

iyi oynadi
      sutlari saglam
      uzun paslari yerinde
      seneye cok daha iyi olacak
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

Bugunku hakem katliamı nedeniyle yorum yapılmamış ama cok iyidi. Elimizdeki en iyi Türk futbolcu olacak bu cocuk.

Yorum

Kupadan elenmiş olmamıza rağmen , dün geceki maçta takımın en istekli, golü düşünen oyuncusuydun . Önünde Constant gibi ne oynadığı belli olmayan bir oyuncunun olması, İshak , Sefa ve Salih gibi süper yeteneklere Yatabare isminde Son model ferrari kadar hızlı bir golcününde eklenmesiyle ışığın çok fazla etrafa yayılamadı ; ama olsun sen o isteğini arzunu her maç arttırarak sahaya yansıtmaya çalış inşallah faydalı olursun

Yorum

Yıllardır takımda oynuyor gibi. Çok beğendim. Daha da iyi olacak inşallah...
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Verilen paralara yazık olacağını çok net bir şekilde söylüyorum. Zamanla bu tarz adamların büyük takımlarda oynamayacağını göreceksinizdir.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

ben beğendim, öz güveni yerinde faydalı olacaktır...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Sakatlığın ardından 120 dakika çıkarmak kolay değil, akşam iyi oynadı uzun topla oyunu açtı, pas yaptı, şut denedi, gayet iyiydi .
                  .

Yorum

Biraz kilo verirse daha da iyi olacaktır.

Yorum

Dünkü oyununa laf edeni allah çarpar çarpar!

Yorum

pas atarken daha hızlı karar vermesi gerekiyor.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Kilo konusuna katiliyorum yalniz. Eskisehirde oynarken fizik olarak daha fit gözüküyordu sanki.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

oynadığı mevkiye göre bu kadar çok topla buluşması ve her topu olumlu kullanma isteği teknik kabiliyeti gayet iyi..zokoralardan sonra kaleyi yoklama düşüncesi sert şutları da güzeldi..savunmada topu uzaklaştırmadığı tek büyük hatası dışında ön libero için aranan kan olduğunu gösterdi 93 doğumlu aytaç dünkü maçta en iyimizdi bence de..

Yorum

önlibero mevkiinde yan pasa ve geri pasa alışmış taraftara göre kötü oyuncu.
                              Şut atıyor,pasları olumlu kullanıyor,top kaybı fazla değil.Takım olabilirsek yanında yöresinde akıllı oyuncu bulundurabilirsek çok daha olumlu katkı verecektir.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Bu çocuk Mehmet Ekici'den daha iyi topçu olacak.
                                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

Çalışıyor...
                                X