İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aytaç Kara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatihim Etme Gözünü Seveyim.. Bu adam Malatya da oynuyor ve bulduğu boş alan bizde oynadığında bulacağının belki en az üç katı.. Aytaç hangi teknik ve Hızla dikine top oynar yada oynayabilir allah aşkına? aytaç belki zaman zaman araya top atar şut çeker o kadar.. Aytaç'ın olup olabileceği en iyi takım bana göre şuan bulunduğu takımdır..
-
artik 8jk yöneticileri bile yeni yabanci kuralindan bahsediyor
2019da kural gelince ins. 3-5 kurus kazaniriz kendisinden
aytaci kadromuzda görenlerin vizyonu aytacin futbolu kadar dar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Abi ben Aytaç için süper futbolcudur demiyorum. Yıllardır Aytaç'ın bölgesine özellikle yabancı öyle büyük maliyetli oyuncular alındı ki Aytaç kadar performans gösterdikleride yok. E bu durumda bırakalım bari düşük maliyeti olan Aytaç oynasın, ne diye kulübü göz göre göre batırıyoruz ki?İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihim Etme Gözünü Seveyim.. Bu adam Malatya da oynuyor ve bulduğu boş alan bizde oynadığında bulacağının belki en az üç katı.. Aytaç hangi teknik ve Hızla dikine top oynar yada oynayabilir allah aşkına? aytaç belki zaman zaman araya top atar şut çeker o kadar.. Aytaç'ın olup olabileceği en iyi takım bana göre şuan bulunduğu takımdır..
Ceyhun Gülselam çok mu üst düzeydi şampiyon yolunda joker olarak kullandık kendisini.
Kulüp gerçeklerin peşinde koşmalı, vasat yetenekte de olsa düşük maliyetli oyuncuları harmanlayıp takıma kazandırmalı kulüp önünü görmeli. Yoksa şu kendini taraftar zannedenlere işi bırakırsak aynı yönetenler gibi kulübün anası bellenecek sonra vay efendim kulüp niye battı falan filan.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aytaç bizde ne performans gösterdi ? Sürekli aynı laf.
Okay ile kıyaslama yaparsın anlarım da Aytaç nedir yahu ?
Ceyhun bizden sonra gs ve bundesliga da top oynadı Aytaç'ı ise zor bela,lige yeni çıkan Malatya'ya kiralayabildik.En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 04.02.2018, 21:06.
Yorum
-
Kafa yapısına bak, Aytaç ilk geldiği haftalar geçirdiği ağır sakatlığa kadar nasıl performans göstermiş gir ilk yorumlara gör. Çocuk 2 kez ağır sakatlık geçirmiş buna rağmen pes etmemiş beğen beğenme Malatya takımında iyi oynuyor ve yaşı daha 24.
Futbol bu, bi bakmışsın daha iyi yerlere gelir, önüne gelen bidona 2.5 verecek yerde ver Aytaç'a beşte birini aynı işi görüyor zaten. Biz demiyoruz ki şu haliyle gelsin 34 maç çıkarsın, rotasyonda kullan hiç yoktan etini butunu tarttığın adam ve bize ilk geldiği zamanlardaki performansını yakalama ihtimali çalıştıkça kuvvetlidir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Evet o bahsettiğin öz evlatlar 12 maçtır kazanamıyor..son galibiyetleri bize karşı..üstelik senin de dillendirdiğin gibi plaka yapmışlardı.12 maçtır ne yapıyorlar peki ? Bize karşı bir yerlerini yırtmaları mı seni memnun eden şey ?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenmediğin eski evlatların gelir evinde çok methettiğin milyonluk eşeklerini madara eder bir de plaka yapar gider.
Akıl başa gelene kadar evlat tokatı yemeye devam edecez.
Nasıl olsa kulübün paraları cebimizden çıkmıyor, ha Kucka olmuş ya da Sosa mosa ne halta yaradıklarını gösteriyorlar birde giderken görecem o götü.
Dur bakalım daha ne yorumlar buluruz.
Yorum
-
Biz de bunu diyoruz ama bir çok bilmiş çıkıyor, "sen bu adamı beğeniyorsun" diyor. Transfer başarın %10 seviyelerinde zaten, yedek oyuncu alıp duruyorsun, bari kazık yeme, yedekte Aytaç dursun. Kucka denilen adamı aldık da ne oldu? Beğenmediğimiz Onazi'yi kesemiyor daha. Yanlış, gereksiz ve aşırı pahalı bir transfer oldu kendisi.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç maçta özellikle izledim Aytaç'ı.....
60 milyon tlye malolan Kuçka'nın Ondan hiç bir fazlası yok.....
Ha ikiside üst düzey değil asat seviyelerde ayrı meseleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
şu anki penformansına göre yorum yapıyorum.....İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi Kamil Ahmet için de böyle bir yorum yapmıştın.
O yüzden Kucka=Aytaç yorumun şaşırtmadı.
[ATTACH]15181[/ATTACH]
60 milyon lira harcanacak bir oyuncu kadar faydası oldumu bize Kuçka'nın.....
Burak mesela maliyeti çok yüksek ama maliyetini fazlasıyla çıkarttı level atlattı bize..... Ama Kuçka'dan verilen paraya göre aldığımız verim %10 bile değil bana göre....
Kamil Ahmet sadece beni değil herkesi şaşırttı ama..... Gerçi Onun oynaması diğer oyuncuların kötü olmasından dolayı... Mesela Olcay Şahan gibi....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.02.2018, 09:17.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum