Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• üzülerek söylüyorum ki ; galiba, sanırım, yüksek ihtimal bilerek oynamıyor... bu çok ciddi bir konu ve başımızı ağrıtacak. yeteneklerinden zerre şüphem yok, yeterince maçını izledim, bu o erkan değil.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oynadığı futbolu eleştirmek doğru değil, onu oynatanı eleştirmektir doğru olan.
      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

• Bende katılıyorum oyuncu yuhlamak bişey ifade etmez zarar getirir ancak bu adamı takıma alan iho ve ekibinin suçudur çuval dolusu para vererek takımı zarara uğratmışlardır 2. volkan şen vakası olacak gibi görünüyor sabırsız taraftarımızın katkılarıyla bu olay hız kazanabilir
        https://www.saltanatmt2.com.tr/
        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• berbat tek kelimeyle

Yorum

• Kemküm diyenler memnun musunuz Erkanınızdan?
            Hadi alkışlayalım.
            Geldiğinden beri bir maç oynamayan Erkan.
            İlk maçı Hadi.
            Erkan Erkan Zengiiiin oleeeeey!
            Şu adamın ayağına pas pas oldu kulüp.
            ...

Yorum

• gelmesini en çok isteyenlerden biriydim...
              ama tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum..
              bir oyuncunun formu bu kadar nasıl düşer..

saha da yokları oynuyor resmen....yazık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yuhlanmanı tasvip etmiyorum ama berbatsın.
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Konuyu actigim güne lanet olsun...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• acaba diyorum ,gitmek için takımı sabotemi etti,,,,

çünkü erkanın bu olmadığını hepimiz biliyoruz
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• O çok kızdığımız Engin Baytar bile, Erkan'ı 10'a katlar.

Yorum

• Yıllardır izlediğim ve yeteneklerinden asla şüphe etmediğim Erkan'ı taraftarın önüne atıp tamamen bitiren hocayı tebrik ediyorum.

Duygusal faktörlerin altında kalıp bir türlü istenen ve beklenen formu tutamayan Erkan'ı tebrik ederim.

Kendi oyuncusunu küfür kıyamet bitiren taraftarı tebrik ederim.

Hani nerdesiniz Erkan'cılar diye posta koyan ve bir oyuncunun üzerinden "ben demiştim" "zaten biliyordum" tarzı yazılarla futbol bilgisininin ne kadar üst düzey olduğunu kanıtlama çabası içindeki forum üyelerini tebrik ederim.

Erkan'a hep inanan biriydim. Düşüncemde bir değişiklik yok ve buradayım. Elbette bu akşam itibarıyla bir oyuncunun Trabzonspor kariyeri bitmiştir. Volkan gibi, Burak gibi küfrederek... Asıl problem buradadır. Küfür alçaklıktır...

Yorum

• Performansı düşük ama bu takımla ilintili.

Ne yazıkki kadro kalitesi olarak rezil bir takımız bu durum.

Ekici, Erkan ve Deniz'i olumsuz etkiliyor.

Elbette fiziksel düşüşü yadsınamaz ama Medjani, Atik, Akbaş ve Uğur gibi.

Pas devamlılığı, isabeti ve topa sahip olma düzeyi düşük takımda ortaya iyi oyun koyması zor.

Yorum

• Baskı yapmayan arkadaşlar erkanin üzerine top oynayamiyor sonra
                            Aksam eve gidince agliyomus babasına,baba bana hep baskı yapıyorlar falan
                            Hocada da kabahat var hic 30 yaşındaki adam taraftarın önüne atılır mi ayiptir hoca
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Performansı düşük ama bu takımla ilintili.

Ne yazıkki kadro kalitesi olarak rezil bir takımız bu durum.

Ekici, Erkan ve Deniz'i olumsuz etkiliyor.

Elbette fiziksel düşüşü yadsınamaz ama Medjani, Atik, Akbaş ve Uğur gibi.

Pas devamlılığı, isabeti ve topa sahip olma düzeyi düşük takımda ortaya iyi oyun koyması zor.
                              eskişehirin kadro yapısı çok mu iyi sanki her sene şampiyonluğa oynuyor. Adam Trabzona gelmek istemiyordu zorla getirildi şimdi de oynamıyor garanti ücreti sağlam uğraşmıyor. Sene sonunda yabancı kontenjanı da olmayacak daha da gönderemezsin bir yere.
                              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                acaba diyorum ,gitmek için takımı sabotemi etti,,,,

çünkü erkanın bu olmadığını hepimiz biliyoruz
                                Neyini biliyoruz Zafer abi?
                                Kaç maç top oynadı bu insan?

Yorum

Yükleniyor...
                                X