üzülerek söylüyorum ki ; galiba, sanırım, yüksek ihtimal bilerek oynamıyor... bu çok ciddi bir konu ve başımızı ağrıtacak. yeteneklerinden zerre şüphem yok, yeterince maçını izledim, bu o erkan değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erkan Zengin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
Yıllardır izlediğim ve yeteneklerinden asla şüphe etmediğim Erkan'ı taraftarın önüne atıp tamamen bitiren hocayı tebrik ediyorum.
Duygusal faktörlerin altında kalıp bir türlü istenen ve beklenen formu tutamayan Erkan'ı tebrik ederim.
Kendi oyuncusunu küfür kıyamet bitiren taraftarı tebrik ederim.
Hani nerdesiniz Erkan'cılar diye posta koyan ve bir oyuncunun üzerinden "ben demiştim" "zaten biliyordum" tarzı yazılarla futbol bilgisininin ne kadar üst düzey olduğunu kanıtlama çabası içindeki forum üyelerini tebrik ederim.
Erkan'a hep inanan biriydim. Düşüncemde bir değişiklik yok ve buradayım. Elbette bu akşam itibarıyla bir oyuncunun Trabzonspor kariyeri bitmiştir. Volkan gibi, Burak gibi küfrederek... Asıl problem buradadır. Küfür alçaklıktır...
Yorum
-
Performansı düşük ama bu takımla ilintili.
Ne yazıkki kadro kalitesi olarak rezil bir takımız bu durum.
Ekici, Erkan ve Deniz'i olumsuz etkiliyor.
Elbette fiziksel düşüşü yadsınamaz ama Medjani, Atik, Akbaş ve Uğur gibi.
Pas devamlılığı, isabeti ve topa sahip olma düzeyi düşük takımda ortaya iyi oyun koyması zor.
Yorum
-
Baskı yapmayan arkadaşlar erkanin üzerine top oynayamiyor sonra
Aksam eve gidince agliyomus babasına,baba bana hep baskı yapıyorlar falan
Hocada da kabahat var hic 30 yaşındaki adam taraftarın önüne atılır mi ayiptir hoca
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerformansı düşük ama bu takımla ilintili.
Ne yazıkki kadro kalitesi olarak rezil bir takımız bu durum.
Ekici, Erkan ve Deniz'i olumsuz etkiliyor.
Elbette fiziksel düşüşü yadsınamaz ama Medjani, Atik, Akbaş ve Uğur gibi.
Pas devamlılığı, isabeti ve topa sahip olma düzeyi düşük takımda ortaya iyi oyun koyması zor.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba diyorum ,gitmek için takımı sabotemi etti,,,,
çünkü erkanın bu olmadığını hepimiz biliyoruz
Kaç maç top oynadı bu insan?
Yorum
Yorum