Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alacagi para cok fazla ve o paranin karsiligini verebilecegi yetenegini kesinlikle yok.
    Ah iho ah hirslarin ugruna kulubün kasasini bosalttin.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Parasında indireme gidececktir. Bu parayı Araplar yada Çinliler verir ancak gideceğini sanmıyorum. O yüzden takımda kalır iyi bir kadroda sol kanatta gösterir kendini. Yusuf 1000 parçaya bölsek aralarından biri erkana rakip olamaz.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İrlanda maçına yedek başlıyor, gidişata göre belki şans bulur.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu kamburdan kurtulmalıyız.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bazilari orucunu acmayi unutmus gene

Yorum

• ilk transfer edildiğinde ogunki takımda işe yaramayacagına ınanıyordum ve gereksiz oldugunu soyluyordum ama bana kızıyordu ınsanlar suan içinde ister kızın ıster kızmayın takımın erkana ıhtıyacı var
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ustaa vur kilidi!!!
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Yerin alt ligdi ballim xD
                  Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Topçu falan değil dedik ama. Yürüyecek hali yok, ne piyasa yapması dedik.. Yallah!

Yorum

• Alınırken forum sevinçten uçuyordu, gidiyor yine sevindiriyor. Kaliteli oyuncuydu ama çeşitli sebeplerden ötürü tutmadı. Şb ye gitmek istiyorum diye canlı yayında bas bas bağıran adamı zorla transfer edersen olacağı buydu, zorla güzellik olmuyor. Seni Bjk maçıyla hatırlayacağım Erkan, köyde izlemiştim maçı. Sonraki gün o gazla 1 ton fındık toplamışımdır. Kısa süreli sevinç işte, sonra kümede zor tuttunuz bizi ! Geçen seneye dair hiçbir şey görmek istemiyorum.

Son olarak, eğer gerçekten söz konusu rakamları kulübe bırakıp gidiyorsan, doğruysa o haberler teşekkürler... Satılmışşehir de başarılar dileyemeyeceğim kusura bakma. Paralarını al ve yatışa geç. Layık olduğu yerdeler, fazla kurcalamayın hatta bide orada kümeye oynayın da namınız yayılsın. Eee düştünüz hemen çıkmak olmaz, uzun yıllar orada semt takımı modunda kuru gürültü taraftarınızla takılın.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Erkanı gs maçında gösterdiği karakterle hatırlayacağım . Gelişin biraz sıkıntılı oldu ama giderken kulübe sikinti cikarmadin yolun acik olsun hersey icin tesekkurler

Yorum

• aytaç küçük ‏@kucukaytac61 [/URL] 3 sa.3 saat önce
                          Erkan Zengin e karakteri için Trabzon'dan giderken tüm alacaklarindan vazgeçtiği için vefası için teşekkür etmek gerekir. @ErkanZ10
                          En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 08.07.2016, 14:23.
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Gitmesi güzel olacak fakat Özer'e yapılan muameleyi hak etmemiş eğer doğruysa gelişmeler. Alacaklarını bırakıp kolaylık sağlamış.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Alt lige gitmeyi kabul etmesi enteresan.

Yorum

• Başarılar diyelelim. Topunu oynamadı ama karaktersizlik örneği de göstermedi bana kalırsa. Gs maçındaki tavrı aklımızda yer edinmiştir

Yolu açık olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim