Biraz zeka katsın yeter bize.Bence Trabzonsporun mevcut kadrosunun yetenekten çok zekaya ihtiyacı var...90 dk boyunca aynı şekilde hücum yapıp hiçbir pozisyona giremediğimiz,rakip stoperlere idman yaptırdığımız bunu 90 dk yaptığımız yetmiyormuş gibi sonraki maçlarda da aynı şekilde hücum ettiğimiz maçlar son bulsun benim için kafidir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erkan Zengin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fbde oynucam diyipte gelen bi oyuncu bilmiyorum neden yararlı olucak inşallah topuz gibi olmaz sonu.Ölüm Nereden Gelirse Gelsin Cenazeme Bordo Mavi Çiçekler Atılacaksa Mezar Taşıma Trabzonsporlu Yazılacaksa Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin
Yorum
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO degil de gelirken bencil diye istenmeyen adam , takimin bariz en paylasimci futbolcusu
ben şaşırmıyorum bu futboluna, erkan ı izlemeyenler söylüyordu o lafları. izleyenler bu adamı neden istiyordu, oynadığı futbolla gösteriyor zaten. müthiş bir oyun zekası var, tekniğiyle birleşince enfes top oynuyor. izlemek gerçekten büyük keyif.
yalnız bunun bir değişik versiyonu sağ tarafa da lazım yada waris i monte edeceğiz oraya."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Erkan Zengin
Kesinlikleİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şaşırmıyorum bu futboluna, erkan ı izlemeyenler söylüyordu o lafları. izleyenler bu adamı neden istiyordu, oynadığı futbolla gösteriyor zaten. müthiş bir oyun zekası var, tekniğiyle birleşince enfes top oynuyor. izlemek gerçekten büyük keyif.
yalnız bunun bir değişik versiyonu sağ tarafa da lazım yada waris i monte edeceğiz oraya.
Ama arkasina saglam bir bek lazim sanki...
Yorum
-
Şu anki haliyle oyunda çok pasif kalıyor. Biraz daha ortaya gelip topla daha fazla oynasa ceza sahasına giren oyuncuları topla buluşturacak asistleri yapacaktır. Onu sol kanada kilitlemekle bence Erkan'dan yeterince faydalanamıyoruz.
Ayrıca şunu söylemeliyim ki Erkan fizik olarak biraz zayıf kalıyor. Rakiple bire bir mücadeleye pek girmiyor. Onun için mücadele gücümüzü düşüren bir oyuncu. Ancak top ayağına geldiğinde de isabetli paslarıyla gerçekten iyi iş çıkartıyor.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum