Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tutmazsa en kötü aldığımız paraya satarız (Satamadı)

Yorum

• Özgüven eksikliğini giderirse bir şeyler olabilir.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lange 15 milyon marka alindi
        7.5 milyon avro yapar
        faizinlen beraber 10 milyon avroya yakin para sadece bonservisine 2-3 milyon avroda oyuncuya ödendi
        bu sayilarda onun bunun dedikleri degil
        o dönemde borsa işi olmadığından gerçekte ne kadar ödendi bilmiyoruz tabi....

ancak aynı hataların bugün bile defalarca tekrarlanması doğrusu garip...

açık konuşayım o dönemde langenin ismini bilgisayar oyunlarında bile rastlamıştım ama Waris'in ismini hiç duymadım hatta şimdi bile duymuyorum....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o dönemde borsa işi olmadığından gerçekte ne kadar ödendi bilmiyoruz tabi....

ancak aynı hataların bugün bile defalarca tekrarlanması doğrusu garip...

açık konuşayım o dönemde langenin ismini bilgisayar oyunlarında bile rastlamıştım ama Waris'in ismini hiç duymadım hatta şimdi bile duymuyorum....

ahahahaa ne tesaduf bızde duymuyoruz acaba macamı gıtmıyoruz ?? ama yok hadı bız maca gıtmıyoruz futbolcudamı maca gıtmıyor ?? ne oluyor bana la delırmeye basladım galıba hunim nerde benımm ahahaaa
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Sans mans 2-3 gol atsa belki bi özgüven gelir kendisine.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Teofilo için 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında yazılanları da hatırlıyoruz. Bekleyelim...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• ne hakimler ne doktorlar istedi kendisini de vermediler onu. hey gidi hey.

Yorum

• Patlasana koçum patla artık patlaaaaaaa

Yorum

• Şu saatten sonra üçe beşe bakmadan satmak lazım...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kesinlikle açık alan futbolcusu. Sırtı dönük top alacak, kontrol edip dönecek, dönüp topa dokunacak ve hızlanacak kadar bir alan bulabilmesi lazım.

Yorum

• Bu sistemsizlikte çok da bir şey demek istemiyorum ama kendisi de pek parlak bir görüntü çizmiyor.

Yorum

• Zorlamaya gerek yok...

Belli ki olmayacak.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Oynadıkça açılır diyorum.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teofilo için 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında yazılanları da hatırlıyoruz. Bekleyelim...
                              shota hakkinda ne düsünüyor acaba???
                              bir fikrin varmi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir seyler eksik ama faydasız değil Cardozo ile birlikte kullanılmalı. ..Enazindan kadroda bulunmali..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim