Tutmazsa en kötü aldığımız paraya satarız (Satamadı)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o dönemde borsa işi olmadığından gerçekte ne kadar ödendi bilmiyoruz tabi....İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelange 15 milyon marka alindi
7.5 milyon avro yapar
faizinlen beraber 10 milyon avroya yakin para sadece bonservisine 2-3 milyon avroda oyuncuya ödendi
bu sayilarda onun bunun dedikleri degil
ancak aynı hataların bugün bile defalarca tekrarlanması doğrusu garip...
açık konuşayım o dönemde langenin ismini bilgisayar oyunlarında bile rastlamıştım ama Waris'in ismini hiç duymadım hatta şimdi bile duymuyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo dönemde borsa işi olmadığından gerçekte ne kadar ödendi bilmiyoruz tabi....
ancak aynı hataların bugün bile defalarca tekrarlanması doğrusu garip...
açık konuşayım o dönemde langenin ismini bilgisayar oyunlarında bile rastlamıştım ama Waris'in ismini hiç duymadım hatta şimdi bile duymuyorum....
ahahahaa
ne tesaduf bızde duymuyoruz acaba macamı gıtmıyoruz ?? ama yok hadı bız maca gıtmıyoruz futbolcudamı maca gıtmıyor ?? ne oluyor bana la delırmeye basladım galıba hunim nerde benımm ahahaaa
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Teofilo için 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında yazılanları da hatırlıyoruz. Bekleyelim...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
shota hakkinda ne düsünüyor acabaİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo için 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında yazılanları da hatırlıyoruz. Bekleyelim...
???
bir fikrin varmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum