Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu uşak iyileşmedi mi? neden yok ?
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Abdul Majeed Waris

Bu adamdan bisey yapip yararlanmamiz gerek kesinlikle bos degil, nasil sikeciler bir diegodan yararlanmayi beceremediyse bizde bu cocugu kaybetmeyelim, hocanin dedigi gibi pisman olabiliriz.
      En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 23.04.2015, 12:20.
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Oynat artık şu çocuğu bu maçta hoca, bu kadar eksik varken oynat bari!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• oynadı gene sıfır. göze çarpan hiçbir yeteneği yok

Yorum

• Gözün kapalı izlediysen maçı demek ...
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Abdul Majeed Waris

Takımda dribling yapabilecek nadir birisini kalabalık ceza sahası bölgesine hapsederek verim almak anlamsızdı...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

Bugün iyiydi hiç top kaybı yapmadı. Aktif oynamasina rağmen. Ben begendim.

Yorum

• Ulan su adama 6 milyon € verdik ya inanilmaz. Ortada oynamaz, kanatta oynamaz, en ucta oynamaz. Ne yapacagiz biz bu adami? Tarihimizin en büyük kazigi.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Rezil

Yorum

• Bence sahada olumlu iş yapan en iyi oyuncumuzdu.neden çıkarıldığı hakkında hocanın bile bir fikrinin olduğuna inanmıyorum.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adam topu ayağına alınca ben oyuncuyum diyor ama faydalanamıyoruz malesef...
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Boyu ne kadar kisa olsa da her gordugumde kocaman bir kazik goruyorum. Yazik gunah suna verilen her kurusa.

Yorum

• bu sene Warisi alıp futbol oynatmamızın maliyeti 7 milyon euroyu geçti....

21 minyon tl miz gitti ve biz 1-2 çalım atınca sevinir hale geldik.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• alanzinho bundan daha iyiydi. bu tam bir agustin i hatırlatıyor bana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim