Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çoğu Afrikalı futbolcu gibi hızlı, kıvrak. Adam eksiltebiliyor. Kanatta oynatıp yada ortada oynatip oyun kur dersek patates olur bu adam. Salacaksin araya kaç olum savunma arkasına diyeceksin. Karşısında adam varsa sağ sol yapıp direk kaleye gidecek. Waris gibi adamdan böyle yararlanılir. Metalist maçında o topu geri döndügunden de anlayacağımiz kendine güveni eksik. Üstünde durulmali.
    Warisin tek artısı hızı... Onu da pek göremiyoruz aslında. Adam eksiltme olayına gelince yapabilir ama yapamıyor. Sürekli topu sağına çekiyor adam eksiltmeyi geçtim adamlar savunmaya dönüyor waris sayesinde. Bir kere sıfıra inip orta kestiğini görmedim. Sürekli sağına topu çekiyor ortaya dönüyor. Sorumluluk almıyor. Rakip stoperler yanında şansı yok. Hızıyla bazen araya kaçıyor o kadar. Bir de sürekli yere atlayıp faul penaltı filan bekliyor. Bu tarz oyuncuların gol atmadığı sürece şans bulmaları çok zor. Fenerbahçede Stoch vardı hemen hemen aynı oyuncular adam az çok gol atmasına rağmen yeterli bulunmayıp yollandı. Yani o işler öyle kolay değil.

Ben biraz daha şans verilsin diyorum. Fakat telafuz edilen rakamlar veriliyorsa bence tereddüt edilmeden yollanmalı. Ersun hocanın daha faydalı olabilecek oyuncuları getirebileceğinden eminim.

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Warisin tek artısı hızı... Onu da pek göremiyoruz aslında. Adam eksiltme olayına gelince yapabilir ama yapamıyor. Sürekli topu sağına çekiyor adam eksiltmeyi geçtim adamlar savunmaya dönüyor waris sayesinde. Bir kere sıfıra inip orta kestiğini görmedim. Sürekli sağına topu çekiyor ortaya dönüyor. Sorumluluk almıyor. Rakip stoperler yanında şansı yok. Hızıyla bazen araya kaçıyor o kadar. Bir de sürekli yere atlayıp faul penaltı filan bekliyor. Bu tarz oyuncuların gol atmadığı sürece şans bulmaları çok zor. Fenerbahçede Stoch vardı hemen hemen aynı oyuncular adam az çok gol atmasına rağmen yeterli bulunmayıp yollandı. Yani o işler öyle kolay değil.

Ben biraz daha şans verilsin diyorum. Fakat telafuz edilen rakamlar veriliyorsa bence tereddüt edilmeden yollanmalı. Ersun hocanın daha faydalı olabilecek oyuncuları getirebileceğinden eminim.
      Ben inanmıyor bu rakamlarin suan mümkün olacağına.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben inanmıyor bu rakamlarin suan mümkün olacağına.
        Aslında ben başkanın söylediği rakamı kastettim. Yani 12m dolar veriliyorsa bence satılabilir. Tabiki karar mercii onlar ve aslında ersun yanal belki warisi değişik şekilde oynatıp maksimum verim de alabilir ondan. Bakacağız...

Yorum

• Çok seri ve güçlü olduğu için kanat forvet olarak hücum presi iyi yapar. Sefa ile ilerde yer değişebilir.
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• eğer dedikleri gibi yüksek bir meblağ veriyorlarsa değerlendirebilinir...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Yarın 90dk seyredeceğiz sanırım

(UEFA)

Yorum

• Bizden önce hiç izlemedim ama tahminimce; merkezde, araya atılan paslara yaptığı koşularla etkili oluyor. Dar alanda, topla geriden gelerek başarısız oldu şu ana kadar.

şikebahçe maçı hariç de hızı dikkatimi çekmedi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bugün en çok umutlu olduğum futbolcu kendisi. gerek kendini gösterme isteği, gerek rakibin zayıflığı, ona gerekli ortamı oluşturdu.

Yorum

• Gol icin tesekkurler karausak
                    #7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

Performansı ve satılması gerektiği tartışılır ama son dk golüyle verdiğin mutluluk için saol

Yorum

• Ben seviyorum bu uşağı

Kendine guveni azalmış, bunu halletmek lazım..
                        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Kötü oynamayi anlarim ama sorumluluk almamayi kabul edemem warisin en büyük sorunu budur.

Kendisini göstermesi gereken bir macta adeta kacak güresti attigi gol bile bunu örtemedi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sat sat sat
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sat sat sat
                              Of etme renktaş Sat sat sat sat

Nasıldı performansı?

Yorum

• Sempatik ama beklentinin çok altında
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X