M.united takibe almış diyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris in cezahasi disindaki top kontrolleriyle cezasahasi icindeki kontrolleri arasinda siyahla beyaz kadar fark var...Bunun tek sebebi olabilir, gol atamama stresi ve heyecani
Bir gol atsa o zaman gercek Waris i izleriz gibime geliyor 
Fıfada top kontrolü ve dribbling özelliği çok düşük yapılmış.Football Managerde yine top kontrolü özelliği düşük.
Bu oyuncunun temel sorunu bu zaten.Ceza sahası içinde heyecandan ziyade oyun görüşünün zayıf olması ve bitirici bir oyuncu olmamasından dolayı sorun yaşanıyor.
Olumsuz özelliklerini söyledikten sonra olumlu olarak söyleyebileceğim sadece üstün atletik özellikleridir.
Fiziksel olarak üstün özelliklere sahip olsada teknik ve zihinsel olarak yetersiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Teknik ve zihinsel özellikler özelliklede zihinsel oyuncu gelişimi zor olduğundan dolayı gerçekten önemli bir problem olduğunu söyleyebiliriz.
Genel değerlendirmemden yola çıkacak olursak waris asla büyük bir yıldız olabilecek bir oyuncu değil.Verilen 6 milyon euroluk bonservis abartılı ve aynı tip oyuncuların bir çok ligde çok daha ucuza alınabileceğini söylemekte heralde yanlış olmaz.
Ayrıca waris majeed fiziksel olarak iyi bir oyuncu olduğu için ilk 11 de değilde ikinci yarı rakibin yorgun olduğu bölümlerde oyuna sokulmalı.Rakip yorgunken fiziksel özellikleri daha fazla öne çıkacaktır.
Warisle ilgili görüşlerim bunlardır
Yorum
-
vanakeni izlemeye gelmiştir onlar.İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnited ne yapacak yahu yalanında bu kadarı
Yorum
-
kesinlikle iyi olacaktır. balotelliye baktım bugün waris balotelliden iyi. Wariste liverpoollu sterlinge benzer yapıda onun kadar topla ilerleyebilirse çalım atabilirse daha iyi olacaktır...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Abdul Majeed Waris
Assistde baya baya uctu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Oynadığı zaman çok eleştiriliyor ama bence iyi futbolcu. Hele bizim takım için çok iyi futbolcu çünkü takımdaki tek kanat forvet kendisi. Ne Yusuf ne de Sefa ceza sahasına girme özelliği olmayan oyuncular. Üst sıraları hedefliyorsak hücum çeşitliliği adına Waris her zaman sahada olmalı. Oyuna dinamizm getirdiği, rakip defansın çıkmasına engel olduğu kesin.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Üstüne koyuyor, 6m€ konusu her zaman tartışılır. Birde topu iyi dürtüyor ama sürüşü sağlıklı değil bu yüzden de hiç şut açısı bulabilecek şekilde topla devam edemiyor. (Dürterken penaltı almayı öğrenmesi lazım.)Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Driblingi zayıf, topsuz oyunu ve güçlü sprintleri çok iyi. Topu ayağında verirsek Alanzinho'dan faydasız, topu önüne atarsak Burak Yılmaz'ın kral olduğu seneki kadar faydalı bir adam olur. Burak Yılmaz'ı kral yapan bir hocamız ve sistemimiz vardı. Hoca becerikliyse buradan da bir kral çıkarabilir.
Yorum
-
Yaptığı asist boyundan çok çok büyüktü. Inşallah devamı gelir. O anın fotoğrafı var mı bu arada ?
Yorum
-
Bana Cardozo'nun golunde asist degil de kaleye vurdu gibi geliyor. Kotu vurunca asist oldu. Tabii ki.kafasindan geceni okuyamayiz ama umarim bilincli bir sekilde Cardozo'yu dusunmustur. Her meslek sahibi gibi iyi olmak istiyorsa cok calismali. Atletik ama oyin gorusu hakikaten zayif. Simdilik Alanzinho etkisinden oteye gecemedi."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum