Kanım ısındı bu uşağa hadi bakalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Abdul Majeed Waris
Ben mi kadro disi biraktim.İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden şenol hoca yüzünden kaybetmiş oluyoruz ?
Yorum
-
Hayırdır Üstâd?!İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOf, of, offfff!....
.
Yorum
-
Son senelere bakıldığında stil ve potansiyel olarak Trabzonspor için sıradışı bir forvet transferi. 1461'de Ofoedu vardı, Trabzonspor'da benzer bir görevi olacak; gerektiğinde kanat forvet, gerektiğinde tek forvet olarak değerlendirilecek. Farklı olarak üst düzey lig görmüş ve bitirici özelliğe sahip bir futbolcu.
Takım ancak 2-3 ay gibi bir sürede tam olarak kendini gösterecektir bu kadar transferle birlikte ancak Waris kısa sürede takıma etki edecek bir transfer diye düşünüyorum.
Trabzonspor'a çok faydalı olacaktır, hayırlı olsun.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
15 Milyon Euro'luk teklif doğru mu?
Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/wari...ampiy10-haber/
Lütfi ÖZEL'in bu haberinde Katar'ın hangi takımı istemiş, yazmıyor. Bana biraz ısmarlama habermiş gibi geldi, güzelleme amaçlı...
Eğer doğruysa, geçmiş deneyimleri de hatırlayarak, kabul etmeliyiz.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.09.2014, 09:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ynt: Abdul Majeed Waris
Haber doğru ise pazarlık ile rakam 17-18e çekilip direk satılmalı. O para ile 2 tane başka kaliteli isim alınır orta ve ileriye.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum