Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beklenenin çok altında...
    Hele mundar ettiği o pozisyon...
    Hamiş

Yorum

• Hiç bir şey yapamadı.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Valla şu ana kadar sıfıra sıfır elde sıfır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sabretmek lazim, Futbolda Forvet pozisyonu beklenti yönünden zor bir pozisyon, helde bir de yeni kurulmus bir takimda forvet olmak daha bir zordur.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kendisine kesinlikle güvenmiyor. Bosingwa'nın verdiği pasta ilk anda kalecinin üstünden de aşırtabilirdi, Allah ne verdiyse vurabilirdi de ama o geri dönüp pas vermeyi tercih etti. Özgüvenini arttırmak lazım.

Önceki maçlarda kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi ama artık özgüven kazanıp kendini göstermeli.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Çok hareketli.İyide top sürüyor.Topu iyi saklıyor.Ama takıma alışması için oynaması lazım.Kötü oyuncu kesinlikle değil.Tek sorunu oynaması daha çok oynamalı
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Dün akşam bir pozisyonda Umut Bulut kazmasının dahi aşırtma yaparak gol yapabileceği bir pozisyonu ortasahaya geri pası vererek heba etmiş futbolcu. Kim istiyorsa bunu, maliyetinin altında olmamak şartıyla derhal yolcu edilmeli...

Yorum

• Ben çok heyecanlı buluyorum Waris'i. Mental problemleri olabilir

Yorum

• Kesinlikle verilen bonservisin karşılığı değil. Adrian olma yolunda...

Yorum

• Bu tür futbolculaır kazanmanın kanıtlanmış iki yolu var. Birincisi futbolcu, bir alt seviyedeki bir takıma kiralanır ve bol bol futbol oynaması sağlanır ikincisi de kiralık gönderilmezse maçlarda son 30 dk'larda oyuna alınır. Fena bir futbolcu değil aslında ama uyum sağlayamadı sanırım.

Yorum

• En büyük korkum;frekansların uyuşmaması.İnşallah böyle bir şey yoktur.

@Tatar Kemal .Tavsiyeniz dikkate değer.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Waris teke tek kaldığında rakibin üstüne gitmeyi öğrenmeli...Dün akşam kötüydü.

Yorum

• Silik ve etkisiz bir futbol sergiledi,genel olarak da simdiye kadar bekleneni veremedi.

Buna ragmen kendisinin bos oyuncu oldugunu düsünmüyorum,bence biraz daha sans verip sabretmekte fayda var.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mevkisinde değerlendirince bu adam gol atmalı diyoruz. Skor üretmesi beklenen oyunculardan birisi. Fakat skor anlamında hiç katkısı yok. Oyun anlamında da bence ortalama bir oyun sergiliyor. Benim kafamda soru işaretleri var açıkçası. İlk geldiğinde çok iyi transfer olduğunu düşünmüştüm.

Yorum

• Daha 22 yaşında ve büyük beklentilerle geldi. Kendini baskı altında hissediyordur diye düşünüyorum. Üstüne birde sürekli satılacağına dair haberler çıkıyor. Bununda oyununu etkilediğini düşünüyorum.

Ama bizimde biraz özeleştiri yapmamız gerek.

Wariss'in oyununu görünce millet keşke delortu sakhoyu alsaydık felan diyor. Ben iddia ediyorum formaları değiştirsek durum yine aynı olucaktı.
                                Biz bu adamı santrafor olarak aldık kanata mahkum ettik. Eğitim sistem vs. desen zaten yok. Üstüne birde gelir gelmez adamı satma muhabbetlerine giriştik. Yabancı kontenjanından dolayı düzenlide oynatamadık. Birde üstüne iyi performans bekliyoruz.

Bu adama haksızlık yapıyoruz bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim