Kendisine kesinlikle güvenmiyor. Bosingwa'nın verdiği pasta ilk anda kalecinin üstünden de aşırtabilirdi, Allah ne verdiyse vurabilirdi de ama o geri dönüp pas vermeyi tercih etti. Özgüvenini arttırmak lazım.
Önceki maçlarda kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi ama artık özgüven kazanıp kendini göstermeli.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Çok hareketli.İyide top sürüyor.Topu iyi saklıyor.Ama takıma alışması için oynaması lazım.Kötü oyuncu kesinlikle değil.Tek sorunu oynaması daha çok oynamalı
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Dün akşam bir pozisyonda Umut Bulut kazmasının dahi aşırtma yaparak gol yapabileceği bir pozisyonu ortasahaya geri pası vererek heba etmiş futbolcu. Kim istiyorsa bunu, maliyetinin altında olmamak şartıyla derhal yolcu edilmeli...
Bu tür futbolculaır kazanmanın kanıtlanmış iki yolu var. Birincisi futbolcu, bir alt seviyedeki bir takıma kiralanır ve bol bol futbol oynaması sağlanır ikincisi de kiralık gönderilmezse maçlarda son 30 dk'larda oyuna alınır. Fena bir futbolcu değil aslında ama uyum sağlayamadı sanırım.
Mevkisinde değerlendirince bu adam gol atmalı diyoruz. Skor üretmesi beklenen oyunculardan birisi. Fakat skor anlamında hiç katkısı yok. Oyun anlamında da bence ortalama bir oyun sergiliyor. Benim kafamda soru işaretleri var açıkçası. İlk geldiğinde çok iyi transfer olduğunu düşünmüştüm.
Daha 22 yaşında ve büyük beklentilerle geldi. Kendini baskı altında hissediyordur diye düşünüyorum. Üstüne birde sürekli satılacağına dair haberler çıkıyor. Bununda oyununu etkilediğini düşünüyorum.
Ama bizimde biraz özeleştiri yapmamız gerek.
Wariss'in oyununu görünce millet keşke delortu sakhoyu alsaydık felan diyor. Ben iddia ediyorum formaları değiştirsek durum yine aynı olucaktı.
Biz bu adamı santrafor olarak aldık kanata mahkum ettik. Eğitim sistem vs. desen zaten yok. Üstüne birde gelir gelmez adamı satma muhabbetlerine giriştik. Yabancı kontenjanından dolayı düzenlide oynatamadık. Birde üstüne iyi performans bekliyoruz.
Yorum