Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söylenilen 4 milyon euroluk opsiyon gerçekse geri dönecektir. Bunun ödenmesi için Fransa liginde gol kralı falan olması lazım...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylenilen 4 milyon euroluk opsiyon gerçekse geri dönecektir. Bunun ödenmesi için Fransa liginde gol kralı falan olması lazım...
      Diyelim ki adamlar memnun kaldı ki eski oyuncuları, biz satmak istiyoruz en fazla 1m £ veren var, adamlar da o parayı veriyor satmatacak miyiz? Kritik konu yıllık ücret bence
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yatabare Fransa liginin kalbur üstü bir takımına kiralık gidiyor.Göz önünde olacak.Bu ayrıca onun için bir fırsat.Eğer kendini gösterirse fransızlar 4 milyonu ödemek zorunda ödemezse bizde araplara daha fazlasına satarız.Yok hiçbiri olmazsa 1461 de yoann ın ekürisi olur artık.
        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Bu herif Fransa'da ne yapıyor oynuyor mu gol atabiliyor mu nedir necidir?
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu arada bu zatı muhteremin yıllık ücretini bile biz ödüyoruz....

o derece dehaya sahip bir yönetimimiz var...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada bu zatı muhteremin yıllık ücretini bile biz ödüyoruz....

o derece dehaya sahip bir yönetimimiz var...
              Ödemiyoruz, kap açıklamasına bakarsanız oradaki vergi muhabbeti sebebiyle bir ayar çekmişler.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bu arada 4 maçta oynayabilmiş gol falan yok tabi, Montpellier muhtemelen satın alma opsiyonunu kullanmayacaktır
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ödemiyoruz, kap açıklamasına bakarsanız oradaki vergi muhabbeti sebebiyle bir ayar çekmişler.
                  Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak
                  950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC'ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Ayrıca anlaşmaya göre;

Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret
                  kulübümüz tarafından karşılanacaktır.

Yorum

Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak
                    950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC'ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Ayrıca anlaşmaya göre;

Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret
                    kulübümüz tarafından karşılanacaktır.
                    Ee tamam abi benim dediğim gibi işte 1 m euro biz ödüyoruz karşılığında da 950 bin euro almışız. 50 bin euro fark var o da dikkat çekmesin diye yapılmış muhtemelen.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

Ee tamam abi benim dediğim gibi işte 1 m euro biz ödüyoruz karşılığında da 950 bin euro almışız. 50 bin euro fark var o da dikkat çekmesin diye yapılmış muhtemelen.
                      senin 4,5 milyon euro verdiğin oyuncu rakip takımda bedava oynuyor 1 kuruş kazanamadığın gibi üstede para veriyorsun......

satıp satamayacağında muamma.....

hadi bu yıl para vermedik diyelim bonservisi ne olucak yıllık ücret için ödediğimiz tonla kdv ne olucak.... menejerlik ücreti ne olucak....

Yorum

senin 4,5 milyon euro verdiğin oyuncu rakip takımda bedava oynuyor 1 kuruş kazanamadığın gibi üstede para veriyorsun......

satıp satamayacağında muamma.....

hadi bu yıl para vermedik diyelim bonservisi ne olucak yıllık ücret için ödediğimiz tonla kdv ne olucak.... menejerlik ücreti ne olucak....
                        İyi de ben işin o kısmının savunmasını yapmıyorum ki ben zaten bu transfere karşı biriydim, ben sadece yıllık ücretini ödemediğimizi izah ettim o kadar.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

İyi de ben işin o kısmının savunmasını yapmıyorum ki ben zaten bu transfere karşı biriydim, ben sadece yıllık ücretini ödemediğimizi izah ettim o kadar.
                          sizin dediğinize kesinlikle katılmıyorum...

4.500.000 euro verdiysek kiralamasından 950.bin euro almalıydık......

yıllık ücretinide fransız takımı ödemeliydi.....

biz güya kiraladık ücretini biz ödeyerek fransız takımına gönderdik....
                          parasını biz veriyoruz ama fransız takımı için top koşturuyor...

Yorum

sizin dediğinize kesinlikle katılmıyorum...

4.500.000 euro verdiysek kiralamasından 950.bin euro almalıydık......

yıllık ücretinide fransız takımı ödemeliydi.....

biz güya kiraladık ücretini biz ödeyerek fransız takımına gönderdik....
                            parasını biz veriyoruz ama fransız takımı için top koşturuyor...
                            Birincisi biz bu adama 2.5 m euro verdik, 4.5 değil. Anlaşamadığımız nokta şu, ben evet ücretsiz kiraladık ama yıllık ücretini biz ödemiyoruz diyorum, yani yıllık ücretini onlar verse Fransadaki vergi kesintisi sebebiyle maaşı düşecek, onun için maaşını biz ödüyor görünüyoruz, karşılığında ise para almışız. Siz ise hem ücretsiz kiraladık hem de maaşını biz ödüyoruz algısı oluşturuyorsunuz.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Sadece 1 gol atabilmiş, almaz Montpellier bunun bonservisini
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

Sadece 1 gol atabilmiş, almaz Montpellier bunun bonservisini
                                Ndoyeden fazla gol atmis ama

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim