Söylenilen 4 milyon euroluk opsiyon gerçekse geri dönecektir. Bunun ödenmesi için Fransa liginde gol kralı falan olması lazım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Diyelim ki adamlar memnun kaldı ki eski oyuncuları, biz satmak istiyoruz en fazla 1m £ veren var, adamlar da o parayı veriyor satmatacak miyiz? Kritik konu yıllık ücret benceİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenilen 4 milyon euroluk opsiyon gerçekse geri dönecektir. Bunun ödenmesi için Fransa liginde gol kralı falan olması lazım...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Yatabare Fransa liginin kalbur üstü bir takımına kiralık gidiyor.Göz önünde olacak.Bu ayrıca onun için bir fırsat.Eğer kendini gösterirse fransızlar 4 milyonu ödemek zorunda ödemezse bizde araplara daha fazlasına satarız.Yok hiçbiri olmazsa 1461 de yoann ın ekürisi olur artık.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
Ödemiyoruz, kap açıklamasına bakarsanız oradaki vergi muhabbeti sebebiyle bir ayar çekmişler.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada bu zatı muhteremin yıllık ücretini bile biz ödüyoruz....
o derece dehaya sahip bir yönetimimiz var...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarakİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdemiyoruz, kap açıklamasına bakarsanız oradaki vergi muhabbeti sebebiyle bir ayar çekmişler.
950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC'ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Ayrıca anlaşmaya göre;
Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret
kulübümüz tarafından karşılanacaktır.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ee tamam abi benim dediğim gibi işte 1 m euro biz ödüyoruz karşılığında da 950 bin euro almışız. 50 bin euro fark var o da dikkat çekmesin diye yapılmış muhtemelen.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak
950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC'ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Ayrıca anlaşmaya göre;
Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret
kulübümüz tarafından karşılanacaktır.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
senin 4,5 milyon euro verdiğin oyuncu rakip takımda bedava oynuyor 1 kuruş kazanamadığın gibi üstede para veriyorsun......İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe tamam abi benim dediğim gibi işte 1 m euro biz ödüyoruz karşılığında da 950 bin euro almışız. 50 bin euro fark var o da dikkat çekmesin diye yapılmış muhtemelen.
satıp satamayacağında muamma.....
hadi bu yıl para vermedik diyelim bonservisi ne olucak yıllık ücret için ödediğimiz tonla kdv ne olucak.... menejerlik ücreti ne olucak....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İyi de ben işin o kısmının savunmasını yapmıyorum ki ben zaten bu transfere karşı biriydim, ben sadece yıllık ücretini ödemediğimizi izah ettim o kadar.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin 4,5 milyon euro verdiğin oyuncu rakip takımda bedava oynuyor 1 kuruş kazanamadığın gibi üstede para veriyorsun......
satıp satamayacağında muamma.....
hadi bu yıl para vermedik diyelim bonservisi ne olucak yıllık ücret için ödediğimiz tonla kdv ne olucak.... menejerlik ücreti ne olucak....Mustafa Yumlu.
Yorum
-
sizin dediğinize kesinlikle katılmıyorum...İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de ben işin o kısmının savunmasını yapmıyorum ki ben zaten bu transfere karşı biriydim, ben sadece yıllık ücretini ödemediğimizi izah ettim o kadar.
4.500.000 euro verdiysek kiralamasından 950.bin euro almalıydık......
yıllık ücretinide fransız takımı ödemeliydi.....
biz güya kiraladık ücretini biz ödeyerek fransız takımına gönderdik....
parasını biz veriyoruz ama fransız takımı için top koşturuyor...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Birincisi biz bu adama 2.5 m euro verdik, 4.5 değil. Anlaşamadığımız nokta şu, ben evet ücretsiz kiraladık ama yıllık ücretini biz ödemiyoruz diyorum, yani yıllık ücretini onlar verse Fransadaki vergi kesintisi sebebiyle maaşı düşecek, onun için maaşını biz ödüyor görünüyoruz, karşılığında ise para almışız. Siz ise hem ücretsiz kiraladık hem de maaşını biz ödüyoruz algısı oluşturuyorsunuz.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizin dediğinize kesinlikle katılmıyorum...
4.500.000 euro verdiysek kiralamasından 950.bin euro almalıydık......
yıllık ücretinide fransız takımı ödemeliydi.....
biz güya kiraladık ücretini biz ödeyerek fransız takımına gönderdik....
parasını biz veriyoruz ama fransız takımı için top koşturuyor...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Ndoyeden fazla gol atmis amaİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 1 gol atabilmiş, almaz Montpellier bunun bonservisini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum