Top saklama ve oyunu soğutma anlamında faydası oluyor ancak istatistiksel açıdan bekleneni henüz veremedi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aslında genel olarak bakılınca çok doğru bir transfer ve faydalı da oynuyor ama gel görki sağında adam bomboşken vermiyor topu 25 dk da düzeltecek o laubali işlerle uğraşıyor o an kaptırıyor. Ya vur sen topa gitsin bizim adamada 1 metre arkasına 1 metre önüne vur gitsin, topu tam ayağına alıcam felan diye çok zaman kaybediyor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bence gereginden fazla serbestlik veriliyor, kanada gelip orta yapiyor, kafayi kim atacak ?"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
rövaşatayı constant attı.diğerleri doğru.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare sen de böyle yapacaksan işimiz var.
İkinci rövaşatan da ıska. Topa ayak uzatma yok, kafaya çıkma yok.
Hani bugün forvet çıktın bunları ben yapmayacağım herhalde.
Yorum
-
Ben tribünden Yatabare gibi gördüm uzak kaleydi yanlış gördüm demek.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerövaşatayı constant attı.diğerleri doğru.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum