Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afrikalı oyuncularda sıkıntı var her ay afrika kupası maçına gidiyorlar nasıl olucak sorun bu iyi hazırlanmadı metalist maçına tek antremanla çıktı bence cardozadan iyi cardoza çok ağır benim bildiğim ersun bu kadar ağır cardozoyla zor oynar cardozaya zor tahammül eder

Yorum

• Biraz ağır, hantal bir oyuncu.

Kanatlarda oynayacak hız ve inceliğe sahip değil. O dinamikleri taşımadığı için oyun bütünlüğünü, pas akışını sağlayamadık.

4-4-2'de Cardozo'nun partneri. Bol orta alanlı sistemde yedeği olur.

Bana göre Deniz Yılmaz'ın bir tık altında. O, Waris ve Cardozo'nın varlığı yüzünden bu takım için fazla lüks.

Yorum

• Gerçekten faydalı bir adam .Ara ara pas organizasyonlarını bozsa da olmayacak yerlerden pozisyon yaratması çok işimize yarıyor.

Yorum

• 11'de oynayacak adam değil maalesef, ersun bey kendisinden webo çıkarmayı denedi, tutmadı, dibi düştü yatabareciğimin, ancak sonradan girerek webo olabilir, zira webo şu anda da sonradan giriyor 78 yaşına geldi, ama yatabare bu yaşta böyle ağır adam yapacak bir şey yok, ama yakalarsa affetmez, bu ligin adamı.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ynt: Mustapha Yatabaré

İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Durum 1-1 sahadaki tek santrafor Yatabare ama çizgide takılıyor...Tek oynarken bu kadar çizgiye gitmemesi gerektiğini öğrenmeli..Dün akşam çok beğenmedim performansının altında oynadı..
            Cogu macta bunu yapiyor ben de anlam veremiyorum...Ortalari da etkili gerci ama Cardozo yokken bunu yapmasi ilginc

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz ağır, hantal bir oyuncu.

Kanatlarda oynayacak hız ve inceliğe sahip değil. O dinamikleri taşımadığı için oyun bütünlüğünü, pas akışını sağlayamadık.

4-4-2'de Cardozo'nun partneri. Bol orta alanlı sistemde yedeği olur.

Bana göre Deniz Yılmaz'ın bir tık altında. O, Waris ve Cardozo'nın varlığı yüzünden bu takım için fazla lüks.
              Waris Yatabare'den çok daha etkisiz
              resmen eksik oynuyoruz onunla
              Waris'e teklif falan varsa hemen göndersinler, tahammülüm yok ona
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu maç olmadı reis :/
                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Gol krizine girdiği belli oluyor. Kupa maçı ellerinden öper...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Adamda acayip gol atma isteği var kupa maçında rahatlamalı
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugün kötüydü
                      TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• kardeş az daha ciddiyet lütfen.

Çok kabiliyetlisin o ayrı.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gol atmak için oldukça lakayıt oynadı ama ilk ayak içi şutu bence güzeldi. Denemeli.

Yorum

• 2 pitonuda salalım keçiörenin üstünede biraz rahatlasınlar

Yorum

• Gol atmak istiyor adam. Serdara da güzel verdi bi pozisyonda. Lazım olur.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Deniz Yılmaz'dan daha iyi değil..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim