afrikalı oyuncularda sıkıntı var her ay afrika kupası maçına gidiyorlar nasıl olucak sorun bu iyi hazırlanmadı metalist maçına tek antremanla çıktı bence cardozadan iyi cardoza çok ağır benim bildiğim ersun bu kadar ağır cardozoyla zor oynar cardozaya zor tahammül eder
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Biraz ağır, hantal bir oyuncu.
Kanatlarda oynayacak hız ve inceliğe sahip değil. O dinamikleri taşımadığı için oyun bütünlüğünü, pas akışını sağlayamadık.
4-4-2'de Cardozo'nun partneri. Bol orta alanlı sistemde yedeği olur.
Bana göre Deniz Yılmaz'ın bir tık altında. O, Waris ve Cardozo'nın varlığı yüzünden bu takım için fazla lüks.
Yorum
-
11'de oynayacak adam değil maalesef, ersun bey kendisinden webo çıkarmayı denedi, tutmadı, dibi düştü yatabareciğimin, ancak sonradan girerek webo olabilir, zira webo şu anda da sonradan giriyor 78 yaşına geldi, ama yatabare bu yaşta böyle ağır adam yapacak bir şey yok, ama yakalarsa affetmez, bu ligin adamı.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Ynt: Mustapha Yatabaré
Cogu macta bunu yapiyor ben de anlam veremiyorum...Ortalari da etkili gerci ama Cardozo yokken bunu yapmasi ilgincİlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurum 1-1 sahadaki tek santrafor Yatabare ama çizgide takılıyor...Tek oynarken bu kadar çizgiye gitmemesi gerektiğini öğrenmeli..Dün akşam çok beğenmedim performansının altında oynadı..
Yorum
-
Waris Yatabare'den çok daha etkisizİlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz ağır, hantal bir oyuncu.
Kanatlarda oynayacak hız ve inceliğe sahip değil. O dinamikleri taşımadığı için oyun bütünlüğünü, pas akışını sağlayamadık.
4-4-2'de Cardozo'nun partneri. Bol orta alanlı sistemde yedeği olur.
Bana göre Deniz Yılmaz'ın bir tık altında. O, Waris ve Cardozo'nın varlığı yüzünden bu takım için fazla lüks.
resmen eksik oynuyoruz onunla
Waris'e teklif falan varsa hemen göndersinler, tahammülüm yok onaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum