Aman haa dalga gecilen burak gibi ofsayt rekoru kirmaya kalkma.. Senden de beklentimiz buyuk kendini toparla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ligde dünya çapında iyi 2 forvet var Ba ve Cardozo.İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ligin en iyisi biraz sabır
Gekas, Emenike, Sow bi alt kategoride bence..
2. kademeye belki yaklaşır Yatabare.. O da iyi olursa dün akşam felaketti..
Yorum
-
bence halen daha yatabareden yanlis beklentiler icindesiniz
cardozo bir kilic,daha incesine gitmek istiyorsaniz cerrah bicagi
ama yatabare bir balyoz
iside budur, bizim tek forvetimiz olsa 10-15 gol arasi anca oynardi
onun skora yapacagi en beklenilir etki bugünki gibi defansi yoracak, savasacak, yeri geldimi iyi ortalar keser, ara sirada asist gol atar
bence iyi mac cikardi, daha iyiside olacak zamanla"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yorum
-
Fransa liginde orta sıralardaki iki takım oynarken görebileceğiniz herhangi bir siyahi forvetten biri.
Bizim lig için iyi, bizim takım için çok iyi, bizim yedekler için mükemmel.
Ben kendisinden muazzam işler, abzürt goller, performanslar beklemiyordum zaten.
Beklentimi karşılıyor dolayısıyla
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Dün çok kötüydü. Son 2 maçtır da sonradan girdikten sonra varlık gösteremişti. Umarım fazla uzun sürmez
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kenarda oynayamaz fiziki yapısı izin vermez. Kötü oluşunun nedeni de buydu. İçerde top beklemesi gerekirken içeri orta kesiyor adam. Cardozo'nun yedeği olur ya da Cardozo'nun formsuz olduğu dönemlerde onun yerinde oynar. Bence ligin en iyi 12 numarası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum