Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aman haa dalga gecilen burak gibi ofsayt rekoru kirmaya kalkma.. Senden de beklentimiz buyuk kendini toparla.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence ligin en iyisi biraz sabır
      Ligde dünya çapında iyi 2 forvet var Ba ve Cardozo.

Gekas, Emenike, Sow bi alt kategoride bence..

2. kademeye belki yaklaşır Yatabare.. O da iyi olursa dün akşam felaketti..

Yorum

• bence halen daha yatabareden yanlis beklentiler icindesiniz

cardozo bir kilic,daha incesine gitmek istiyorsaniz cerrah bicagi

ama yatabare bir balyoz
        iside budur, bizim tek forvetimiz olsa 10-15 gol arasi anca oynardi
        onun skora yapacagi en beklenilir etki bugünki gibi defansi yoracak, savasacak, yeri geldimi iyi ortalar keser, ara sirada asist gol atar

bence iyi mac cikardi, daha iyiside olacak zamanla
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mustapha Yatabaré

Alınmasına karşıydım hatta transfer konusunu takip eden bilir. Baya eleştirmiştim ama beni iyiki de yanılttı.

Evet, dün kötüydü özellikle final aksiyonlarında ama yine de koştu mücadele etti.

Güveniyorum kendisine.

Yorum

• Durum 1-1 sahadaki tek santrafor Yatabare ama çizgide takılıyor...Tek oynarken bu kadar çizgiye gitmemesi gerektiğini öğrenmeli..Dün akşam çok beğenmedim performansının altında oynadı..

Yorum

• bir demba ba değil ama bence oynamalı...
              Cardoza oyundayken sağ açık gibi oynadı yerini yadırgadı...Daha çok gole dönük oynamalı...en azından içeride ki maçlarda 2 forvet oynamalıyız

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ben kendisini begenenler arasindayim dün de kötü degildi bence.

Sürekli oyunun icindeydi olumsuz hareketleri de oldu ama genel anlamda kötü bulmadi 2.ci golden önce sol ayagiyla yaptigi ortayi hatirlayin.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• hantallamış sanki bu adam

Yorum

• İyisin iyi çok beğeniyorum ...

Yorum

• Sabır sabır.. Hemen asıp kesmeyiniz.

(UEFA)

Yorum

• İlginç bir şekilde çok iyi ortalar yapıyor. Dün de Sefa'ya beklenmedik bir yerden nokta pası attı. Golde geldi ardından.
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Fransa liginde orta sıralardaki iki takım oynarken görebileceğiniz herhangi bir siyahi forvetten biri.
                          Bizim lig için iyi, bizim takım için çok iyi, bizim yedekler için mükemmel.

Ben kendisinden muazzam işler, abzürt goller, performanslar beklemiyordum zaten.
                          Beklentimi karşılıyor dolayısıyla
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Dün çok kötüydü. Son 2 maçtır da sonradan girdikten sonra varlık gösteremişti. Umarım fazla uzun sürmez

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ben seviyorum bu uşağı.hem asıp kesmeyin 1 maçla.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kenarda oynayamaz fiziki yapısı izin vermez. Kötü oluşunun nedeni de buydu. İçerde top beklemesi gerekirken içeri orta kesiyor adam. Cardozo'nun yedeği olur ya da Cardozo'nun formsuz olduğu dönemlerde onun yerinde oynar. Bence ligin en iyi 12 numarası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim