Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa reis secdeyi yapmış yine Yalnız Mali'de atmosfer de iyiymiş..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bal mal adam golünü atmış
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• ersun hocayla beraber daha fazla şans bulacağını ve gollerini atacağını düşünüyorum...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 2 secenek vardı, ya Yatabare-Cardozo ile 4-4-2 oynayacaktık ki, bu durumda Ekici merkezde, su anki mevkine oranla daha geride oynayacaktı. Yada klasik 4-2-3-1..

4-2-3-1'i tercih ettigimize göre Yatabare ile Cardozo'nun bir arada oynaması zor. Muhtemelen Yatabare Cardozo'nun yedeği olacak. Tabi gayet sağlam bir yedek.

Yorum

• O bosinin kaleye paralel giden topunda ne yaptı öyle arkasını döndü naapim der gibi, bana yetişebilir gibi geldi biraz seri olup önceden hareket etse..
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O bosinin kaleye paralel giden topunda ne yaptı öyle arkasını döndü naapim der gibi, bana yetişebilir gibi geldi biraz seri olup önceden hareket etse..
              Ofsaytta olduğunu düşünmüş olabilir o pozisyonda.

Yorum

• Ynt: Mustapha Yatabaré

En azından iç saha maçlarında çift forvet cardozo ile birlikte oynatılabilir. Oynamak için hırsı var.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• umarim yedek kalmayi sorun etmez.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yedek kalmamalı bence. Cardozo'dan daha fazla katkı yapabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• Sezon başlangıcındaki performansından biraz uzaklaşmış. Çok hantal kaldığı anlar oldu bu yüzden sıkça ofsayta yakalanıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• çok güzel ortaları var.

Yorum

• Beklediğim oyunu ve duruşu göremedim.
                          Açıkçası hayal kırıklığına yakındı bu maç.

Yorum

• Çok fazla beklenti oluşturuldu üstünde. Hayal kırıklığı yaşanması gayet normal.

Yatabare'den Henry çıkmasını bekliyordunuz bu maça kadar, yalan yok ...
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• bence ligin en iyisi biraz sabır
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bu akşam kötü oynamadı, oyuncular arasındaki uyumsuzluk forvetlerin performansının düşmesine sebep oldu. Cardozo da Waris de bu akşam yeterli değillerdi.

2. golde Sefa'ya çıkardığı ortayı da unutmamak lazım. Geçen haftalarda da böyle müthiş bir ortası golü getirmişti.
                                En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 00:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim