Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fanatik gazetesinden ne bekliyosun ismi üstünde istanbul medyasının fanatik fenerlileri

top sakladı+kaleye bulan şut 1/1 +ve en önemlisi asist = bu mudur yokları oynamak

Yorum

• tehlike çok büyük istanbul basını yatabareyi keşfetti ama bizim taraftar hala uyuyor .dikkat buyrun cardozo bu formuyla çok zor asıl büyük işler yapmasını beklediğimiz oyuncu o nerde o yok yatabare güzel işler yapıyor rakip stoperleri resmen yiyor savunmaları savuruyor ve istanbul basını yatabare hayal kırıklığı başlığı atarak yatabareyi bu takımdan kavdurmaya çalışıyorlar hemde tetkçiliği bizim belkalemdeki ön yargılı fikirleri olan taraftarlarımıza yaptırıyorlar arkadaş ben yanılmam yatabare şuan için cardozanın çok önünde emenikeninde sowun da önünde artık saçmalamayın ve istanbul basınını dinlemeyin tuzağa düşmeyin yatabare en iyi transferimiz

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne iyiydi ne kotu kayboldu ilerde.
        doğru söylüyorsun kendini kaybettirdi en sonunda senin gibi düşünmeye başladı rakip takım son dakika ortaya çıktı ve booooommm boommmmmmmmmm

Yorum

• istanbul basını geçmiş olsun yatabere geliyor savulun

Yorum

• bence iyiydi kalteli bi oyuncu

Yorum

• Adam en iyi transferimız millet..oyuna gelmeyin
              Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• tam bizim ligin adamı
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• Golü ikiye kırıp yarısını sana yazalım.
                  Ben onu 11'de izlemek istiyorum. İnşallah pazartesi 11 başlar.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Golü ikiye kırıp yarısını sana yazalım.
                    Ben onu 11'de izlemek istiyorum. İnşallah pazartesi 11 başlar.
                    Cardozo ve Waris yanında, sağında, solunda olacaksa ben de isterim. Transferlerimizin hepsi birbirinden iyi. Maşallah diyelim.
                    TRABZON SPOR

Yorum

• Kaliteli bir oyuncu oldugunu fb macinda belli etti.

Katkisi yüksek olacak.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fatih Tekke den sonra neredeyse ciktigi her hava topunu alabilen bir forvetimiz var...Cok ama cok onemli bir ozellik dun attigimiz golde görüldügü üzere .

Yorum

• Yatabare bu sene Cardozodan da fazla gol atar

Yorum

• Kalite adam dahada iyi olacak

Yorum

• Sb ve dünkü mactaki görüntüsü iyiydi gelecek adina umut vericiydi.

Cardozo ya iyi bir alternatif olur su anki haliyle hatta onu bile kesebilir cardozo nun daha özverili olmasi gerekiyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cardozoyu keserse sasmayin
                                Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim