Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rotasyon oyuncusu, beklentileri yüksek tutmak hayal kırıklığına dönüşebilir.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• constant ile beraber akşamın bekleneni veremeyeniydi.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi Cardozo değil..
        Henrique hiç değil.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• halen daha açık bi fikir oluşturmadı bende, sanki henrique nin bir üstü cardozo nun bir altı tam arada derede bi topçu gibi,

ama mücadele gücü yüksek , bilmiyorum tabi çok erken bir kanıya varmak için. daha zaman lazım. çok kötü olduğunu düşünmüyorum

kesinlikle.
          County of Essex

Yorum

• yisyiri zenci işte.gayet iyi tuttu topu.öyle kazmalık da sezmedim.demba ba nın bir tık altı.daha ne olsun.

Yorum

• bu adam bugün görevini yerine getirdi
              pozisyonlara girdi, savasti , top yapti, ..
              fatihin yoruldugunu gördü gec forvete dedi sefa girene kadar sag kanatida idare etti, caneri bagirttiginda icimin yaglari eridi
              8 günde 3. macini oynadi , hemde hic bilmedigi bir takimda hic bilmedigi bir ligde, tanimadigi rakiplere karsi

daha ne olacakti, bide gol atsaydi ilk günden kahramandi
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha ne olacaktı, bir de gol atsaydı ilk günden kahramandı.
                O ortaya vurduğu vole gol olsaydı diyorum ve bir de ah diyorum!

Yorum

• Vurduğu pozisyon bacak arasından içeri girip gol olsaydı iyi bir başlangıç yapacaktı. Ayrıca Sefa'nın kestiği ortada Yatabare değil de Cardozo buluşsa idi golü yapmıştı. Uzun lig maratonu ve Avrupa'da işimize yaracak, fena değil ...
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 09:04.
                  .

Yorum

• bence erken konuşuyor herkes tıpkı belkalemde olduğu gibi yatabare çok iyidi

Yorum

• her zamankı hastalıgımız aynen devam edıyor hemen bırısı ıle kıyaslama ıhtıyacı duyuyoruz sevındıgım tek nokta ıse fatıh tekke ıle kıyaslamamanız ))
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Göğsü ile alıp vurduğu pozisyon tam pl zenci forvet pozisyonu. Mert sansliydi.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• beyler belkalemde olduğu gibi acle ediyorsunuz bekleyin biraz bekleyin eğer yatabare olmasaydı cardozo olsaydı bence pozisyona bile giremezdi trabzon cardozo rakibe çökmediğimiz sürece ayağına zor top değer bu adam öyle değil bence olaya kaçırdığı pozisyon ile bakmayın rakib stoperlere verdiği korkuya bakın hucumda çoğalamayan fenerin neden çoğalamadığını biliyormusunuz iki nedenle waris ve yatabare sebebiyle adam sırtı dönük oynamasını biliyor

Yorum

• Boşversenize adam iyi futbolcu.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• beyler belkalem için bu sayfada olumlu yazan tek kişi bendim herkes korkunç kötü diyordu şimdi herkes döndü hayırlı olsun yataberede iyi oyuncu çok faydalı olucak göreceksiniz herkes yine fikir değiştiricek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim