Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenere gol atarsun artuk yatabare

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Montaj...

Alpay Köse dün buna açıklık getirdi. Spor hukukunda kanaat yeterlidir...
      ya sahaya yansimadiysa??????????

kafayi yicem
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Gol vuruşları konusunda değerlendirmek için erken. En çok göze batan özelliği çok iyi sırtı dönük top alıp dağıtabiliyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cardozodan iyi bu adam
            Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Mustapha Yatabaré

Bende kredisi var, o ana kadar baya yorulmustu özellikleri olan bir oyuncu zamanla olacak insAllah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Adam hazır değil ya da yorgun, çok belli. Pasları fena değil de, yüksek topları indiremedi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Pivot santrafor stayla. Çok iyi olacağını sanmıyorum ama lig için yeterli. Beğendim.

Yorum

• Reyiz atsaydın bi tane efsane olurdun daha ilk maçtan vallaha

Yorum

• bence yedek seviyesinde.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk pozisyonunda şanssızdı.. Sefa'nın ortasını ise gole çevirmeliydi. yazık oldu.

Yorum

• Cardozo çok iyi bir golcü olabilir ancak bugün Yatabare'nin oynaması belki de daha hayırlıydı. Hızlı bir forvet değil ama sahanın her yerindeydi Milli Takımı'ndan dönmüş olmasına rağmen. Takım çok koştu, Yatabare de o isimlerin önde gelenlerindendi. Skorer olarak katkıyı Trabzonspor'un rakibe baskı kurabildiği bir oyunda sağlayacaktır. Mevcut koşullarda iyi katkı sağladı.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yatabare baya yorgundu, bu belli oldu.

Bu yorgunluğuna rağmen rakip yarı alanda her yeri gezdi, stoperleri kovaladı, top yaptırmadı.

Aynı zamanda doğru koşuları yaparak doğru yerlerde bulundu, ve pozisyona girdi.

Fizik olarak daha hazır ve kafasını takıma vermiş bir Yatabare katkı sağlayacaktır. Kaçırılan goller olabilir, zamanla bunları atabildiğinii zaten gösterecek.

Beğendim, tebrikler.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Beğendim..Bi Cardozo değil ama yorgunluğunu atıp takımda taşlar yerine oturdukça çok faydalı olacak..Sahanın her yerindeydi..Geçen seneki süprüntülerden sonra bu tür adamları baştacı yapasım geliyor.

Yorum

• bence sahanın en iyisiydi bakın belkalemde herkes belkalem oyuncu değil dediği dönemde ben belkalem iyi dedim şimdi herkes belakelm diyor alves ve bekir ileri çıkmadı neden yatabareden yatabare ikisinide korkuttu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim