Kuru kalabalık yapmaması adına elden çıkarılması gereken bir futbolcu.. Özevlat değil -olsa da önemi yok da-, Okay'la yaşıt, her maç banko sarısı, 3 maçta bir kırmızısı var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ramazan Övüç
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yok öz evlat değil de. Onları da böyle kaybediyoruz demek istemiştim. Bir de bu arkadaş trabzon bana para falan vermiyor dedi. Ne kadar kazanıyor?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam öz evlat degilki
kayseriden bir takasda bize itelenmisdi
Yorum
-
bilmiyorumİlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öz evlat değil de. Onları da böyle kaybediyoruz demek istemiştim. Bir de bu arkadaş trabzon bana para falan vermiyor dedi. Ne kadar kazanıyor?
ama neden versinki
eskisehire kiralikti, simdi yine gönderilir...
kalsa parada alir, ama cok degil
kontrati kap´a aciklama sinirinin altinda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İyi yapıyor kulüp. Bu tür oyuncularla eski usül bulgur, buğday vs. karşılığı anlaşmalar yapılmalı.İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öz evlat değil de. Onları da böyle kaybediyoruz demek istemiştim. Bir de bu arkadaş trabzon bana para falan vermiyor dedi. Ne kadar kazanıyor?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Hay yaşa kardeşim. Bunları bu kulübün kapısından sokanlar utansın.İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine instadan neden çalışmıyorsun, bu armanın hakkını vermiyorsun diye sitem ettim. Dm den çemkirip engelledi. Bu takımın futbolcusu değil, böyle giderse de olamaz. Bütün yıl as oynayan milli oyuncu okay şimdiden kampa başlıyor. Bu arkadaş hergün arabayla, cafelerde resim atıyor instaya. Öz evlatlar bubhale gelince kaybediyoruz işte. Profesyonellik sıfır.
Yorum
-
Yorum
-
Bence de. Trabzonspor'da oynama ihtimali yok.İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunspor'a kiralanmis, elden tam cikarilsa daha iyi olurdu.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Canlı izleme zevkini tadarsın artıkİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri dönmesini isteyen taraftarları görünce kanım donuyor. Umarım şimdiden kiralanacağı veya satılacağı takım bellidir çünkü çekilecek gibi değil.
Yorum
-
Kendimi şu anda filmlerde ''beni bırakın siz devam edin'' diyen yaralı bir asker gibi hissediyorum. Ben elimden geldiği kadar onları burada tutmaya devam edeceğim siz kaçın kurtarın kendiniziİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanlı izleme zevkini tadarsın artık

Ama beni unutmayın
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendimi şu anda filmlerde ''beni bırakın siz devam edin'' diyen yaralı bir asker gibi hissediyorum. Ben elimden geldiği kadar onları burada tutmaya devam edeceğim siz kaçın kurtarın kendinizi
Ama beni unutmayın 

Daha çilen yeni başladı Akhisar vol2 olursa o zaman yandın
"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum