Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ramazan Övüç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer olmayacaksa top alış verişinde ve rakibi karşılamadaki yanlış refleksleri yüzünden olmayacak. altyapıda düzeltilmesi gerekiyordu bunların. kendine güven ve çalışkanlık iyi. konyaspor ve başakşehir maçındaki performansı, kafayı kaldırıp savunma derinliğine attığı iki pas dikkat çekiciydi. ama yanlışları da dikkat çekti. oyun zekası eksik gibi. bu yüzden kendine güveni zarar da verebilir. ama iyi hoca bir şeyler öğretebilir, doğru şekilde kullanabilir. uğurcan, yazıcı ve ramazan kampı iyi değerlendirip ilk 18'e girme konusunda avantaj yakalayabilirler.illa ilk 11 oynayacaklar diye bir şey yok. günümüzde sonradan girecek oyuncularla ilgili senaryolar bile hazır tutuluyor. hadi gir takımı kurtar diye yapılmıyor değişiklik. onar yirmişer dakikalar önemli süreler futbol için. aldığı her dakikayı iyi değerlendirmeye odaklanan futbolcu bir yerlere gelir.işleri zor.

Yorum

• disiplin konusunda bir sıkıntısı yok disiplinli sürekli üstüne koymaya çalışan bir futbolcu kendisi gelecek sezon kendisinden beklentim fazla.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bu sezon oynadığı maçlarda sahanın en iyisiydi,eğer haber doğruysa tebrik ederim kendisini sahadaki hırsını çaşışkanlıkla birleştirirse orta saha için vazgeçilmez olur
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 2016-2017 sezonunun en flaş orta sahası olacak.Milli takıma gider bu adam.Mehmet Ekici gibi vasat bir orta saha futbolcusunun(adamın tek özelliği frikikleri başkada bişey yok) yanında Ramazan bulunmaz nimettir.

Yorum

• Arkalarda kalmasın..

Bu sezon patlama bekliyoruz senden
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gidiyon mu ballim
              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Umarım belli sayıda maç oynama garantisi alınmıştır.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• üzgünüm ama Trabzonspordaki kariyeri bitmiştir, güle güle Ramazan

Yorum

• Kendi çapında bişeyler yapıp, satabilmemiz için bize olanak sağlar inşallah.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• daha sezon başlamadı, gayet kendimden emin bir şekilde her türlü iddiamı ortaya koyuyorum, ramazan övüç her yönden, teknik, oyun zekası, patlama gücü, çalım, dikine oyun, press vs.. okay yokuşludan daha kaliteli ve sağlam bir futbolcudur. okayın takımda kalıp ramazanın gitmesine hiçbir anlam veremiyorum, bence ön liberoya ilk yazılacak isimdir takımda, buna aytaçta dahil..

yok melo veya pogba filan mı geldide eldeki kadrodan ramazan veriliyor ben anlayamıyorum, sefa yılmaz veya soner gibi adamlara milyonlar döktüğünüz için mi 3-5 sene sabrettiniz? bu çocuk geçen sene oynadığı maçlarda ışığını fazlasıyla göstermedi mi? sevgili ersun yanal, oynatacağın genç oyuncunun illa senin tarafından mı keşfedilmiş olması gerekiyor?!?
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha sezon başlamadı, gayet kendimden emin bir şekilde her türlü iddiamı ortaya koyuyorum, ramazan övüç her yönden, teknik, oyun zekası, patlama gücü, çalım, dikine oyun, press vs.. okay yokuşludan daha kaliteli ve sağlam bir futbolcudur. okayın takımda kalıp ramazanın gitmesine hiçbir anlam veremiyorum, bence ön liberoya ilk yazılacak isimdir takımda, buna aytaçta dahil..

yok melo veya pogba filan mı geldide eldeki kadrodan ramazan veriliyor ben anlayamıyorum, sefa yılmaz veya soner gibi adamlara milyonlar döktüğünüz için mi 3-5 sene sabrettiniz? bu çocuk geçen sene oynadığı maçlarda ışığını fazlasıyla göstermedi mi? sevgili ersun yanal, oynatacağın genç oyuncunun illa senin tarafından mı keşfedilmiş olması gerekiyor?!?
                        Futbolda devamlılık esastır. 22 yaşında 3 Süper lig maçı yapmış adamı aynı yaş grubunda senelerdir Süper ligde oynayan Okay ve Aytaç'tan üstün tutmak mantık işi değil.

Ramazan tek maçlık performans ile bu iki isimden etkili bir oyun sergilemiş olabilir ancak bu maçların hepsinde kırmızı kart cebinde gezmesi ne kadar tecrübesiz olduğunun kanıtıdır.

Salih Dursun için de ilk maçlarda aynı methiyeler dizilmişti hatırlatırım..

Yorum

• inşallah bu gönderilme meselesi, şu oyuncunun menajeri ile ilgili çıkan dedikodularla ilgili bir şey değildir!
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbolda devamlılık esastır. 22 yaşında 3 Süper lig maçı yapmış adamı aynı yaş grubunda senelerdir Süper ligde oynayan Okay ve Aytaç'tan üstün tutmak mantık işi değil.

Ramazan tek maçlık performans ile bu iki isimden etkili bir oyun sergilemiş olabilir ancak bu maçların hepsinde kırmızı kart cebinde gezmesi ne kadar tecrübesiz olduğunun kanıtıdır.

futbolda devamlılık esas ise, okayın bütün sezon boyunca bir kere bile yapamadığı işleri 2-3 maçta yapan adamı, gençleştireceğiz iddiasıyla hazırladığın kadroda tutarsın, bu kadar basit! futbolda devamlılık esasına göre soneri ve sefayıda kadroda tutsaydık keşke, ne güzel takıldılar 3-5 sene..!

burada böyle konuşuyorsunuz sonra tv`de ingiltere premier ligi seyrederken ''vay be 17 yaşında çocuğu arsenal kadroya almış, chelsea`ya karşı oynatıyor'' diye methiyeler düzüyorsunuz..
                            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o kadar vardy muhabbeti boşuna mı döndü yani?

Yorum

• Bu sene; kupa maçları, cezalı oyuncular, diğer oyuncuların form düşüklüğü gibi durumlarda çok rahat oynama şansı bulup formayı kapabilirdi. PTT liginin illa ki katkısı olur ama Süper Lig'de iyi oyuncularla, iyi takımlara karşı oynamanın gelişimine katkısı daha fazla olurdu. Yine de kiralanmasında bir problem görmüyorum ama Eskişehir'de sürekli oynaması lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim