Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyfendi Sözlesme Uzatmayacaksa YedekBirakilmali Zannimca Zira Kendi Pek kalacak gibi durmuyor

bi Türlü istenineni vermemesi Sebebiyle gitmesinden Yanayim

Egoist kendisi Biraz Sanki
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Allah sakatlik kaza bela vermez insallah...

Cok büyük katki bekliyorum bu sene...

Yorum

• Sözleşme uzatmamız lazım. Uzatmazsak devre arasında kesin bir takımla anlaşır. İkinci devre yalan olur. Sözleşme uzatmazsa kadro dışı bırakılıp satılması gerekir. Gidecekse şimdiden gitsin ya da 1 sene kadro dışı kalmayı göze alsın.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• saçları uzatsın biraz iyi olmuş, tekke'yi andırdı bana hafiften.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sözleşme uzatmamız lazım. Uzatmazsak devre arasında kesin bir takımla anlaşır. İkinci devre yalan olur. Sözleşme uzatmazsa kadro dışı bırakılıp satılması gerekir. Gidecekse şimdiden gitsin ya da 1 sene kadro dışı kalmayı göze alsın.
            Katılıyorum dediğin şeyler olmayacak şeyler değil.Hazırlık döneminin en göze batan oyuncularından biri mehmet.Bence de sözleşme uzatılmalı aksi halde transfer söylentisi ve olayları nedeniyle kafası karışıp performansının düşüşe geçmesi an meselesi ki bunu daha önce yaşadık.Nevzat bey in de belirttiği gibi transfer amacımız arasında 10 numara tarzı ofansif orta saha transferi yok.Bu durum da mehmet in takımdaki önemini dahada fazla arttırıyor bence.Bu mevkiiye göre de şimdiden çözüm bulunmalı ya sözleşme uzatılmalı yada alternatifi bulunmalı.
            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Sakatlanmazsa... diyip noktayı koymak istiyorum.

Yorum

• sözleşme uzatmak gerekli 2 sene daha bizle olsun ama maaşını arttırmamız zor durumumuz kötü işimiz zor

Yorum

• İstekliydi, pres yaptı top kazandı.Zaten attığı paslar üst düzey.Bu performansını devam ettirirse İlk11'e yazılacak ilk isimlerden.
                  Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                  Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                  N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    güler yüzlü olmaylan futbolun alakasi ne
                    bir chelsea li varmidir bundan costaya kizan
                    yüzüne degil futboluna bakacaksin
                    Sözleşme yenileyelim de gülmesin. Selçuk ve Olcanvari bir yüz ifadesi var.
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• başkanın demesine göre oldukça mutluymuş....şu an bir problem yok

Yorum

• uzatın arkadaş bedavaya gidecek adam
                        ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                        Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Saolun Cengiz Bey şimdi içim rahatladı. Bunu başkanın çevresinden mi duydunuz?
                          İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanın demesine göre oldukça mutluymuş....şu an bir problem yok
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saolun Cengiz Bey şimdi içim rahatladı. Bunu başkanın çevresinden mi duydunuz?
                            Direkt başkandan duydu Cengiz abi sanırım Oğuz'un düğününde.

Ben de başka bir yerden Ersun Hoca'nın gelişi ile moralinin yükseldiğini, ancak sözleşme uzatmamasının da çok sorun edilmeyeceğini, aldığı maaş ile scout ekibib yerini çok rahat dolduracağının düşünüldüğünü duydum.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Direkt başkandan duydu Cengiz abi sanırım Oğuz'un düğününde.

Ben de başka bir yerden Ersun Hoca'nın gelişi ile moralinin yükseldiğini, ancak sözleşme uzatmamasının da çok sorun edilmeyeceğini, aldığı maaş ile scout ekibib yerini çok rahat dolduracağının düşünüldüğünü duydum.
                              "aldığı maaş ile scout ekibib yerini çok rahat dolduracağının düşünüldüğünü duydum." son cümleyi anlamadım
                              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "aldığı maaş ile scout ekibib yerini çok rahat dolduracağının düşünüldüğünü duydum." son cümleyi anlamadım
                                Aldığı maaşa El Kaddouri gelebiliyor demek diğer bir deyişle
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X