Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dahada iyi olur bu gidişle avrupadan almaya gelirler.

ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arda'dan daha potansiyelli ama Trabzonspor düşmanı terim milli takımda yedek soyunduruyor. Milli takımda sürekli oynaması değerini katlayacaktır.

Yorum

• Trabzonspor'a hiç yakışmayan üç oyuncudan biri.
        Diğerleri Onur ve Cardozo.

Yorum

• Gecen sezondan cok daha iyi olacak AL macinda hissettirdi.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ..
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 21:44.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• bakıyorumda bazı arakdaşların kaliteli oyunculara .ok atmakta üstünü yok.Yönetim ayrı zaten bu adam selçuk gibi satmaz bizi ama sen kadronu adam gibi kuracaksın mehmetin potansiyalini daha da yukarı çıkaracak iskelet kadronu kuracaksın.Adam göndermeyeceksin.Şu takımda en üst seviyede kumaş kalitesinde sadece üç oyuncumuz mevcut iki Türk, biri Portekizli.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Eksik parçaları tamamlarsak Ekici belki skor anlamında biraz düşer ama oyuna olumlu etkisi çok daha artar.

Yorum

• Bu sene 10 numaraya daha yakin oynar, arkasindaki saglam ikililinin etkisiyle bu sene cok can yakar asist ve golleriyle.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Trabzon'da uefa maçı öncesi takımda halt yok niye diye gidiyorsun diye soranlara ben Ekici'yi izlemeye gidiyorum demiştim. Hakikaten maç boyu ekici'yi izledim, onu izlemek gerçekten harika , maç boyunca 1 tane top ezmedi. Attığı paslar, art arda attığı çalımlar, hele de frikik golü bana fazlasıyla yetti. Mehmet ekici inanılmaz yetenekli bir adam. Şimdi istanbula gidiyorum ama aklım hala ekicinin futbol resitalinde kaldı. Çeşke maçlar istanbulda olsa da ekici,cardozo, onur ve bosingwa'yı canlı izleme fırsatı bulabilsek. Trabzondaki kardeşlerim değerini bilsinler bu futbolcuların.

Yorum

• Savunmasi eksik olsa da gayet cift yonlu bir orta saha. 10 numara yapmak gereksiz. Geriye hic gelmezse `Cok sut cekiyor` diyenler yollayin gitsin derler. Sonra Istanbul'a falan gidince de yonetime soverler. Boyle iyi bence cok kurcalamayalim. Top kapmaya yogunlassin veya alan savunmasi falan. 10 numaraya gerek yok ...
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Savunmasi eksik olsa da gayet cift yonlu bir orta saha. 10 numara yapmak gereksiz. Geriye hic gelmezse `Cok sut cekiyor` diyenler yollayin gitsin derler. Sonra Istanbul'a falan gidince de yonetime soverler. Boyle iyi bence cok kurcalamayalim. Top kapmaya yogunlassin veya alan savunmasi falan. 10 numaraya gerek yok ...
                        Uzun kısa fark etmiyor pas vermeyi sevmeyen adamdan 8 numara olmaz, Ersun denedi 1-2 maç 8 numarada hemen vazgecdi, 10 numara da çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum, savunma yönüne hiç deginmedim bile
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savunmasi eksik olsa da gayet cift yonlu bir orta saha. 10 numara yapmak gereksiz. Geriye hic gelmezse `Cok sut cekiyor` diyenler yollayin gitsin derler. Sonra Istanbul'a falan gidince de yonetime soverler. Boyle iyi bence cok kurcalamayalim. Top kapmaya yogunlassin veya alan savunmasi falan. 10 numaraya gerek yok ...
                          Aynen böyle düşünüyorum. Biraz top kapma, biraz top kesme kassın 8 numara da daha iyi.
                          rep de vericem ama sistem izin vermiyor.
                          En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 23:20.

Yorum

• Sözleşmesinin uzatılacağına dair haberler çıkmıştı geçen hafta. Nedir son durum?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Guzel adamin , tavana yaklasmali maasi

Yorum

• Bi bosi bi bu adam topu ayaklarina alinca icimin yaglari eriyor 90 dakika bunlar oynasin topla diyorum sonra bi bakiyorum fatih atik ve sakali boynumu bukuyorum
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

Yükleniyor...
                                X