umarım dönmezsin sefalet,hep uzak olursun bizden.Güneye daha güneye...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sefa Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsaAllah yillik ücretini biz ödemiyoruzdur.
?
Oğuz DEMİRAĞ â€@oguzdemirag
Trabzonspor, Sefa Yılmaz'ın Alanyaspor'a bedelsiz olarak 1 yıllığına kiralandığını KAP'a bildirdi.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Neyse gitsin oynasın biraz belki piyasa yapar (hiç zannetmiyorum ama) kadro dışı kalan futbolcuları şehirde tutmamak çok mantıklı
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Buyuk bir ihtimalle maasinin tamamini karsilayacaklar.
Aksi bir durum olsaydi Aykut Demir'de oldugu gibi aciklanmasi gerekirdi.
Satin alma olayini parlarsa satip bonservis elde etme amaciyla biz, gelen yil ki alacagi konusunda pazarlik sansi olmasi icin Sefa kabul etmemis olabilir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
yoklukta oynardı gibi geliyor, sonuçta 7, 8 attığı sezon var. bekler ofansif zaten, bir kaç maç denerdik. fazla para almanın zararları işte. bir tane sağ ayaklı kanat oyuncusu olmalıydı istese çamurdan olsun. ama kafan çalışsa paranı yarıya indirir, çok çalışmak için söz verirdin. iki sene daha alacağın para yerine sıçrama yapmak için bir şansın olurdu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum