Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanki çok tekniksin de ceylan gibi seke seke dolaşıyorsun sahada, az mücadele et vücudunla oyna.

Yorum

• Tövbe Estağfurullah..

Yorum

• Kazık gibi kazık.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• normalde şu başlığa uğramam ama 31 milyon tl yi duyduğumdan beri batıyorsun bana.buzlu saha görmüş ronaldo gibiydi yürüdün sahada abv
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kulüplerin ekonomisi ortada. Sefa'yı bırakın 3.5 milyon euronun çeyreğine bile hiçbir kulüp almaz. Hiç değilse maaşından kurtulmak için yol gösterilmeli...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Halı sahaya bile çağrılmaması gerekirken milyonlar kazanıyor.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Katastrof!
                İnsan ol evlat!

Yorum

• Bu varlığın ilk maçını izlediğimde söylemiştim; "bu şeyin futbolcu olması bile mucize". Sağ olsun beni yanıltmadı. Adamın şu özelliği iyi diyebileceğim 1 (yazıyla bir) tane bile özelliği yok. Hepsinden 10 üzerinden 3 var. Ptt bile fazla buna.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Habuna 3,5 milyon Avrooooo verdik
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• nefretimsin .

Yorum

• Bu kadar faydasız bu kadar futboldan kopuk bir topçu daha yokdur heralde sen bize en büyük kazıksın !!
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• bak hala burda çapsız.transferinde kimbilir ne usülsüzlükler döndü
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bi gitsen de kurtulsak.
                            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Takımda en nefret ettiğim adam Soner gidince..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yüzündeki lakayit tavır ve lakayit oyunu, bir tane çalım bile atamaması, fiziken berbat durumda olması, maç kadrosunda bana hiçbir anlam ifade etmemesi, oyuncu değişikliğinde oyuna girmesinin oyun açısından hiçbir anlam ifade etmediği halde sadece değişiklik hakkının doldurulup tribünde başka değişiklik bekleyen taraftarın baskısından kurtulmak amacıyla yapılması gibi sebebler acilen gönderilmesi gerektiğini gösteriyor. Kendisini futbol topuyla zerre bağdaştıramıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim