Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Külliyen zararsın Constant devam etse belki daha katkı sağlardı düyün şu performansıyla Constant bile!!!
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bu adamı görmek istemiyorum. Hoca ne buluyor bunda inanılmaz bir şey.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gerçekten bu kadar kötü bir çizgide gideceğini hiç düşünememiştim. Tam bir fiyasko!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• hiç kimseye verilen paraya acımadım sana verilen paraya acıdığım kadar. bir insan zorla bu kadar yokları oynamaya çalışsa senin kadar oynar işte.

Yorum

• Kaçak oynayanların başını çekiyosun ne görev yaptığın kanadı kapatabiliyorsun ne sorumluluk alıyorsun.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fıtık ettin bizi fıtık.
              Bir futbolcu bu kadar zamnda hiç mi kendini kanıtlama adına bir şey yapmaz.

Yorum

• 3.5 Milyon Euro ya alındı yanlış hatırlamıyorsam !!! Güzel para hakkını veriyo gerçekten.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• haram zikkim olsun

Yorum

• Oynadığı ilk maçta bunun ilgili topçu falan olmadığına kanaat getirmiştim çok söyledik burda ama adama yerli müller bile diyenler vardı burada.Gerçekten futboldan anlayan biri bu adamı iki-üç maç izlese bunda yetenek potansiyel falan bir bok olmadığını görür ama bizim yönetiminde scoutlarınında futboldan falan anladığı yok.Beşiktaşı örnek alın biraz adamlar boş transfer yapmıyorlar biz nerede saçma sapan bir adam plansız şekilde transfer ettik.Kulübe scout transferi yapın diyorum kardeşim kovun artık şu futboldan anlamayan scoutları.Sistem nedir bilmeyen sisteme uygun oyuncu önermeyen scoutlar çoğuda trabzonludur kesin

Tekrar söylüyorum bu kulübe adam gibi futboldan anlayan taktik ve sisteme uygun oyuncu nedir bilen scoutlar transfer edin.

Bursa para falan harcamadı adamlar bjk ile beraber ligin en iyi oynayan takımı.
                    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 11.02.2015, 18:12.

Yorum

• Go Home Sefa !!!!
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• insan aldığı paradan,verilen miktarlardan utanırda oynar.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• En kötü futbolcunun bile öne çıkan bir özelliği vardır. Bu adamın bir tane öne çıkan özelliği şudur diyebilecek var mı ? Ben mi görmüyorum ?
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• emrah başsan alınacakken sefa ya 3.5 milyon verip almak hangi kafanın ürünü merak ediyorum. kaç maça çıktı hep berbat hep berbat. hatta 2 gol attığı maçta bile berbat oynamıştı.
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• Adamın bütün özellikleri 70. Her özelliği vasat. Bu ne siliklik arkadaş?
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Zeki bundan iyi yeminle iyi ...Anca tipten filan kazaniyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim