Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya yönetime laf edeceğinize constant a laf ediyorsunuz inanmiyorum sizlere

Yorum

• Sadece şu çöp için tam 7,5 milyon avro para çıkacak kasamızdan, hemen hemen 24 milyon TL, kim verecek bu rezilliğin hesabını.

Yorum

• Arkadaş yeter bu kadar iş bilmezlik... Madem bu adam bu duruma gelecekti neden ersunu gonderdin... Gider ayak kulübü daha batırmaya çalışıyorlar...

Yorum

• Constantı satabilseydik zaten,geçen sene gönderilecekti ama adama kimse o kadar para vermedi.

Yorum

• Hep zarar.

Sadece şu tablo bile istifa/yeniden aday olmama sebebidir.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Yüzsüz herif bu paraların hesabını nasıl verecek
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• artık sözün bittiği yerdeyiz sinirden ne yapacağımı şaşırdım Trabzonsporda oyuncular yıllık paralarını alamazken sen gidiyorsun 2 milyon euroya oyuncunun bonservisini eline veriyorsun ayıptır artık bu ne vurdum duymazlık iho tam bir Trabzonspor düşmanıdır bunun başka bir açıklamsı yok bizler kahroldukça o seviniyor herhalde
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• bu adam için ersun u harcamadık mı ?? yazıklar olsun tek kelime ile
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gittigine zerre üzülmedim ama gidis sekline kahroldum
                    Olayın özeti budur sanırım. Emeklerin için teşekkürler Constant.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim