Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıklar olsun bu basiretsiz yönetime!

Futbolcuların maaşları ödenmiyor arkadaşlar. Koca Trabzonspor'u batırdı bu iş bilmezler!

Karşılıklı fesih yalan! Futbolcuların maaşları ödenmiyor. Kalmak istemeyen posta koyup gidiyor!

Bonservis ödeyip aldığımız adamlar bedavaya gidiyor! Üstelik 1 yıl sonra Fifa kanalıyla tazminatı ile alacaklar ödenmeyen maaşlarını!

Hacıosmanoğlu ve ekibi resmen patladı!

Bakalım başka kimler gidecek...

Yazıklar olsun ya...

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine de FIFA ya gitme hakkı vardır muhtemelen. Bu sözleşme fesihleri önümüzdeki yıl alacağımız avrupa dan menin habercisi.. ha bazı dostlara göre avrupa da olmamamız iyi olacak çünkü bu sayede lige konsanstre olacağız.. ne diyim..

yaaa bi yeter yaaa, her sene aynisi, avrupaya gitmeyelim lige konsanstre olalim, lütfen su numarayi birakalim !!
      Bu sezon avrupada degiliz ne oldu ?? ingilterede adamlar hem ligde hem 2 ingiltere kupasinda bide avrupada oyniyorlar....
      ulen bizim millet halen uyiyor....

birakda avrupaya gidelim biraz para birazda sevk alalim !!!

Yorum

• Gittigine zerre üzülmedim ama gidis sekline kahroldum
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• seni de severdim , öyle ya da böyle göze hitap ederdin

Yorum

• Böyle yönetimin allah kahretsin emi bu ne ya sizin gibi yöneticileri tuvalete bekçi dahi yapılmaması gerekiyor
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Araplara, hindistan ligine ya da çin pazarına okutulabilirdi iyi bir paraya ama (!) yaz yönetim başarısızlıklar listesine +1 daha. Çilemiz bitmedi bir türlü! İnşallah aralıkta hayırlısıyla kurtuluruz artık.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gittigine zerre üzülmedim ama gidis sekline kahroldum
                Aynen.
                Hamiş

Yorum

• Adamlarla öyle mukaveleler yapılmış ki bir tek lübün anahtarı verilmemiş. O yüzden istedikleri zaman gidiyorlar....

Zarar hanemize 2,5 milyon eurocuk daha ekledik.

oynuyormuş gibi yaparken aldıkları hariç tabi. sadece bonservis bedeli olarak
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaaa bi yeter yaaa, her sene aynisi, avrupaya gitmeyelim lige konsanstre olalim, lütfen su numarayi birakalim !!
                    Bu sezon avrupada degiliz ne oldu ?? ingilterede adamlar hem ligde hem 2 ingiltere kupasinda bide avrupada oyniyorlar....
                    ulen bizim millet halen uyiyor....

birakda avrupaya gidelim biraz para birazda sevk alalim !!!
                    Bence benim yazdığım mesajı bir daha oku dostum.. aynı şeyi söylüyoruz.. Forumda bir ara "avrupa dan elenelim" diye kampanya vardı nerdeyse o zaman karşı çıkmıştım ama anlaşılmamıştı.. büyük çoğunluk avrupa dan elenince ligde iyi gideceğimizi düşünüyordu.. ama şimdi ligden de koptuk o arkadaşlar nerede, niye sesleri çıkmıyor dersen onu bana sorma..
                    20+10+20+11 = 61
                    2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bu adam kadar nefret ettiğim bir futbolcu yoktu geçen sene. Gitmesi çok iyi oldu. Cardozo, Mbia ve Erkan gibi türevlerinden de kurtulmamız ümidiyle.

Yorum

• Şaşırmam Trabzonspor dan söz ediyoruz, her türlü felaket senaryosu dönebilir

Yorum

• iho ben gelene kadar gitmesine izin vermeyin dememiş mi?

Yorum

• Sözleşme fesih bedeli 2 milyon euro.İyiymiş

Yorum

• 2 milyon avro kemiksiz alıp gitti. tam bi çiftlik olmuş kulüp.

TEKKEBALL

Yorum

• Böyle Allahsızlık görmedim ben 2 milyon euro nedir ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim