Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Solbek yoklugundan oynatiliyor fakat ozer cikarken onun mevkisine kaydirilmaliydi
    Özer'in cikmasi zaten hataydi bence. Erkani cikar Alperi koy sol beke gecsin, Constanti ortaya cek, Yusuf sol Özer sag. Ama is isten gecti yapacak bisey yok artik.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Erkan zengin denen yetersizden daha iyi oynar sol kanatta

Yorum

• Topu sol bek taraflarinda her alisinda arkamdaki babam "sunun arkasina biri gecsin yine kaybedicek bu topu" dedi.tam bi saatli bomba.bu adam sol acik oynamali harika adam geciyo iyi orta yapiyo
        BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
        Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Gayet iyiydi...

Yorum

• Bugün iyiydi çünkü maç dündü.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Halı sahada emekli abilerin kendilerini tatmin etmek ve bir zamanlar iyi topçuydum demek için denedikleri nafile çalımların efendisi... Dar alanda oynar mı, oynar... Sol bek olur mu, asla... Güvenip onun üzerine taktik kurulur mu, asla... Bir beklentim var mı, yok...

Sol bek oynadığı maçta, her çıkışı top kaptırma riski dolu, durarak topun üzerine basıp sabit ayağıyla pergel gibi dönen oyuncudan bahsediyoruz. Asla bu takımın oyuncusu değil... Yanılmayı isterim ama, korkarım ki hiç bir zaman da olamayacak...

Yorum

• İyimiydi? Yok artık!

Loading .. %61

Yorum

• Top Oynamak için takım için birşeyler yapman için ne yapmamız lazım...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu adamı 10 sene izleseniz kuracağınız cümleler hep aynı.

'' Aslında kaliteli, tek başına takım, ama kendisini vermiyor, istemiyor '' Bunun yüzünden hoca gönderenlerin aklına turp sıkayım.
                    Oscar CARDOZO

Yorum

• Majesteleri bugün nasıllar ?
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• careyi buldum ben kadroda finlandiyalilar eksik onun icin constant oynayamiyor. her ülkeden olmasi lazim baska türlü olmuyor. finlilerde sorun cikarsa biraz isvicre veya bulgaristan eklenmeli.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İyimiydi.Takımın el freniydi, sürekli takımı yavaşlattı ve top ezdi.Beni neden burada oynatıyorsunuz havasındaydı paşam.
                          İşte taraftar budur.

Yorum

• Dünya sana güzel paşam ...
                            bir elinde cımbız bir elinde ayna umrundamı dünya
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• constant fena degildi , kazansaydık övülürdü.

daha basit oynamaya başladığında daha iyi olacak .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim