Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canı istediğinde oynuyor evet ama ne kadar kötü olursa olsun Soner VE Sefa denen futbolcumsulardan iyi oynayacağı kesin.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yunus emre selin haberinde şöyle bir ayrıntı var,
      adam savunma yaparken ben sizden izin istedim vermediniz ama hoca ve bazı oyuncular izin kullandı istanbulda derse bizimkiler ne gibi bir cevap verebilirler ?

KRİZ OYUNDAN ALINMASIYLA BAŞLADI
      Constant krizi, oyuncunun Kasımpaşa maçında oyundan çıkartılması ile başladı. Karara sinirlenen Gineli oyuncu, İstanbul'da kalmak için izin istedi, ancak bu talebi teknik direktör Ersun Yanal tarafından reddedildi. Constant, Yanal ve bazı oyuncuların İstanbul'da kaldığını öğrenince çıldırdı ve tepki gösterdi. Bunun üzerine Yanal, oyuncuyu Napoli maçında oynatmadı. Hayal kırıklığı yaşayan Constant'ın izin isteği Yanal tarafından bir kez daha reddedilince, kriz büyüdü. Twitter'dan hocasını eleştiren Constant, idmanlara alınmadı, dün de kadro dışı kaldı.
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kasımpaşa maçında şöyleydi böyleydi falan diye öven çok kişi var, o maçta da vasattı bu adam
        Kasımpaşa maçının en iyisiydi.Constant çıktıktan sonra orta sahada tek top tutamamıştık.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ligin ortasında 5 milyon euroluk kazık yemiş olduk, bu adam 2,4 milyon euro garanti ücret alırken tazminatını almadan hiçbir yere gitmez.

Yorum

• takım bu haldeyken disiplinsiz davranısı hıc bırteknıkdırektır kabullenemez.. gecmıste butur oyuncuların sorunlarıyla cok ugrastık keske kendısını takıma verebılse gercekten cok yeteneklı bır adam ama yeteneklı dıyede olmayacak seylerı gormemezsızlıkden gelemeyız malesef futbolda butur rıskler var hani oynadıgı oyuna baktıgımızda cokda kendını takıma adıyor dıyemeyız hem performans gostermeyıp hemde labalı hareketlerı kabullenmek cok guc
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• adam super topçu olabilir ama vermiyor kendini kaç maç izlediysem hep bi umursamaz sallamaz tavırlar. hani maç da seçmiyor arada bi maç aldırsa tmm o da yok. göndermekde fayda var

Yorum

• Adam haklı beyler... Kimse kusura bakmasın. Kasımpaşa maçında ben olsaydım saldırırdım bile. En son maçımızda Erkan'ı çıkartmayı nasıl akıl ettiyse ersun hoca artık... Soner bile o kanattan iki orta yaptı. Şimdi Kasımpaşa maçında bu adamı çıkarttı diye tepki göstermişse de normal. Millete profesyonellik dersi veren hocanın daha önce bir idman bile yapmamış hatta maçtan bir gün önce takımla istanbulda buluşmuş adama 20 dakika süre vermesini sorgulamak lazım. Dört maçtır dökülen erkanı sahada tutmasını bu çerçevede değerlendirmek lazım.
                "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Trabzonspor'da Kevin Constant krizinin perde arkası ortaya çıktı... Napoli maçında ilk 11'de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum'daki uygunsuz görüntüleri başını yaktı. Constant, Batum'da bir gece kulübünde eğlenirken bir elinde sigara, bir elinde alkol ile Trabzonspor taraftarı tarafından fotoğrafları çekildi.

Bu görüntüler de teknik direktör Ersun Yanal'a gönderildi.

Daha önce de bu tip vukuatları bulunan Constant'un uygunsuz görüntülerini gören Yanal, Haluk AYYILDIZ A. "Benim futbolcum böyle olamaz" dedi ve Gineli'nin üstünü çizdi.

'İZİN İSTEDİM VERMEDİLER'

Kevin Constant'ın da yaptığı savunmada "Kasımpaşa maçı sonrası ailem İstanbul'da olduğu için izin istedim ama verilmedi. Kaleci Hakan Arıkan'a izin verildi ve o İstanbul'da kaldı. Evet, İzinli olduğum gün Batum'a gittim ve sonuç olarak idmana normal saatinde geldim. Bunda ne var?" dediği kaydedildi, öte yandan Constant'la ilgili kararın bugün verileceği ve affedilip affedilmeyeceğinin belli olacağı belirtildi.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'da Kevin Constant krizinin perde arkası ortaya çıktı... Napoli maçında ilk 11'de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum'daki uygunsuz görüntüleri başını yaktı. Constant, Batum'da bir gece kulübünde eğlenirken bir elinde sigara, bir elinde alkol ile Trabzonspor taraftarı tarafından fotoğrafları çekildi.

Daha önce de bu tip vukuatları bulunan Constant'un uygunsuz görüntülerini gören Yanal, Haluk AYYILDIZ A. "Benim futbolcum böyle olamaz" dedi ve Gineli'nin üstünü çizdi.

Kevin Constant'ın da yaptığı savunmada "Kasımpaşa maçı sonrası ailem İstanbul'da olduğu için izin istedim ama verilmedi. Kaleci Hakan Arıkan'a izin verildi ve o İstanbul'da kaldı. Evet, İzinli olduğum gün Batum'a gittim ve sonuç olarak idmana normal saatinde geldim. Bunda ne var?" dediği kaydedildi, öte yandan Constant'la ilgili kararın bugün verileceği ve affedilip affedilmeyeceğinin belli olacağı belirtildi.

İmam cemaat.

Constant haklı. Dağılalım.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• bir futbolcunun özel hayati beni cok ilgilendirmez ama o özel hayati oynadigi futbola zarar veriyorsa beni ilgilendirir tatilinde ne yaptigi umrumda bile degil. Birde bir oyuncuya izin verip digerine vermeszen bu takim icinde huzursuzluk basladir futbolcunun morali oynarsa iy oynar
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor'da Kevin Constant krizinin perde arkası ortaya çıktı... Napoli maçında ilk 11'de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum'daki uygunsuz görüntüleri başını yaktı. Constant, Batum'da bir gece kulübünde eğlenirken bir elinde sigara, bir elinde alkol ile Trabzonspor taraftarı tarafından fotoğrafları çekildi.

Eğer sebebi buysa cidden saçmalık.
                        Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Önemli olan performansı.
                        Gerçi o da muallakta da neyse..

Yorum

• Hala özel hayat diyen arkadaşlar var pes diyorum!!! Futbolcunun yediği yemeğin kalorisine bile karışan bir teknik direktör sigara ,alkol tuketen oyuncuyu ister mi soruyorum?!! Üst düzey performans gerektiren böyle bir spor dalında en zararlı şeyler bunlar...

Yorum

• Bence sene sonuna kadar oynatmak lazım.Ne olursa olsun belli bir yeteneği olan adam.Tamam , sene sonunda elden çıkarmalıyız ama bunun için adamı küstürüp,kadro dışı bırakmak yerine sürekli oynatırsak daha kolay satarız.

At işte Constantı sol açığa ,Erkanı da sağa sene sonuna kadar böyle git.Zaten aman aman bir hedefimiz kalmadı, 1 2 maç dışında da öyle çok zor bir maçımız yok.Bu takım Sefa ile dördüncü bitirebiliyorsa ,Constant ile de bitirir.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir futbolcunun özel hayati beni cok ilgilendirmez ama o özel hayati oynadigi futbola zarar veriyorsa beni ilgilendirir tatilinde ne yaptigi umrumda bile degil. Birde bir oyuncuya izin verip digerine vermeszen bu takim icinde huzursuzluk basladir futbolcunun morali oynarsa iy oynar
                              Katılıyorum lakin Kevin'a fazla musamma gösterdik.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala özel hayat diyen arkadaşlar var pes diyorum!!! Futbolcunun yediği yemeğin kalorisine bile karışan bir teknik direktör sigara ,alkol tuketen oyuncuyu ister mi soruyorum?!! Üst düzey performans gerektiren böyle bir spor dalında en zararlı şeyler bunlar...
                                arkadaşda yazmış ya imam cemaat diye,bu meseleye cuk diye oturuyor aslında. hoca önce kendi yaptıklarına dikkat edecek sonra oyuncularına karışacak. hem ayrımcılık yapılması hemde kendi davranışları bu meselede constantı haklı çıkarıyor. eğer performans ise diğer sıkıntı adamla konuşursun cezasını verirsin takıma kazandırırsın bunun için çaba gösterirsin .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim