Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son maçlarda yaptığı hatalar ve kalede oluşturduğu tehlikeler nedeniyle kaleye uzak oynaması gerektiğini düşünmüştüm. Ofansta çünkü topu nereye göndermesi gerektiğini kafasını kaldırıp görebiliyor ve oraya o pası atabiliyor. Şut özelliği de var. Sol açıkta daha faydalı olacaktı ve Akhisar'a karşı da ilk yarı gayet etkili oldu.Tehlikeli olabilecek ataklarımız hep onun merkeze ve kanatlara çıkardığı uzun toplarla gerçekleşti ama takımın gerisi ofansif anlamda çok beceriksizdi, hiçbirini sonuçlandıramadılar. Serdar zaten beceriksiz onu biliyoruz da Yatabare de çok yorgun gözüktü.

Akhisar gibi kapanan rakiplere karşı sprinter oyuncular değil, Constant gibi akıllı ve teknik oyuncular gerekli.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Akhisar maçında fena oynamadı özellikle ilk yarı... Constant çok yetenekli bir oyuncu fakat sol beke onu hapsetmek hata olur onu forvet arkasında oynatırsak daha fazla verim alırız...
      Ağasarlı_61

Yorum

• Yine rezilleri oynadın.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hangi maçı izlediniz bilmiyorum ama takımın en fazla top kapan oyuncusuydu. Bursaspor un birkaç tane kontrasini kesti.

Yorum

• Kevin Constant

Risk alma üzerine ekstra prim alıyor olsa gerek...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi maçı izlediniz bilmiyorum ama takımın en fazla top kapan oyuncusuydu. Bursaspor un birkaç tane kontrasini kesti.
              Bursaspor-Trabzonspor
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Defol.

Yorum

• Vurdumduymazlık Ginelilerin fıtratında var galiba.

Yorum

• Kaptırdığı topa da koşmuyor. Bu adam ne zannediyor kendini bilmem.

Yorum

• Colman vol2
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Mutsuz olduğu belli yollansın
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fena oynamadı, en kötü hali bu olsun

Yorum

• Fiyat performans olarak baktığımızda kesinlikle iyi oynadığını düşünmüyorum.

Yorum

• Bugün Constant gerçekten kötü olsaydı 5'lik olurduk.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• top ayağına geldiğinde güven duyduğum tek oyuncusun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim