Vurdumduymaz gevşek uyuşuk topçu mu olur laa küfürbaz ettin beni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Re: Kevin Constant
Bu oyun iyimi kotumu bilmem ama o ilk geldigi gibi ayaginin tozu ile ciktigi mac gibi oynamiyor, oynamazsada satalim gitsin yer isgal etmesin. Kostant dedigin yardirip akip gidecek sahada
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Yorum
-
bana üstüm temiz, ayakkabılarım yeniyken sokakta oynadığım futbolu hatırlatıyor. aman saçım bozulmasın, forma beyaz kirlenmesin tavırlarında sanki. öncelikle sende bozulacak bir saç yok kevin'ciğim.formayı da yıkatırız.çatır çutur oyna işte.
Yorum
-
uyarılmalı ama kesinlikle elde tutulmalı.Takımın en cok ihtiyacı oldugu ayagında top tutabilen,sakin oynayan oyuncu tanımlamasına bire bir uyuyor.
Sadece biraz daha konsantre olmalı hepsi o.Neler yapabilecegini cok iyi biliyoruz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Çok yetenekli ama vurdumduymaz maalesef
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yine gamsiz gözüktü cok özverili degildi belki ama kötü degildi bos oyuncu olmadiginin isaretlerini verdi.
Birilerinin kevine bu taraftarin bu tip oyunculari kabullenmeyecegini anlatmasi gerekiyor bu gidisat hos degil."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Neye göre kötü diyorlar ben gerçekten anlayamıyorum. Evet 1-2 pas hatası yaptı ama özellikle 2. yarı takımın en iyilerindendi. Kritik ataklar kesti ve oyunu iyi açtı.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bi sey der. Herkes ayni seyi tekrarlar. Adam iyiydi. Ikinci yarinin en onemli oyuncusuydu. Adamdan ob libero yaratmaya calisiyoruz unutmayalim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen hafta berbattı sanırım oradan taktı bizim taraftar buna.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum