Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vurdumduymaz gevşek uyuşuk topçu mu olur laa küfürbaz ettin beni

Yorum

• Adam bildigin bomba!buna bir hoca nasil 90 dakika oyunda kalmasina izin veriyor anlamadim.

Yorum

• en kofti transferimiz. resmen para yemeye gelmiş. malouda 2. en azından malouda geldiğinde hırslıydı.

adam bilerek ve kasten koşmuyor.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Re: Kevin Constant

Bu oyun iyimi kotumu bilmem ama o ilk geldigi gibi ayaginin tozu ile ciktigi mac gibi oynamiyor, oynamazsada satalim gitsin yer isgal etmesin. Kostant dedigin yardirip akip gidecek sahada

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Yorum

• Bence kötü oynamadı.
            Ama bu adamın ederi de bu değil.
            Ciddi oynamıyor ne yazık ki...
            Hamiş

Yorum

• bana üstüm temiz, ayakkabılarım yeniyken sokakta oynadığım futbolu hatırlatıyor. aman saçım bozulmasın, forma beyaz kirlenmesin tavırlarında sanki. öncelikle sende bozulacak bir saç yok kevin'ciğim.formayı da yıkatırız.çatır çutur oyna işte.

Yorum

• uyarılmalı ama kesinlikle elde tutulmalı.Takımın en cok ihtiyacı oldugu ayagında top tutabilen,sakin oynayan oyuncu tanımlamasına bire bir uyuyor.

Sadece biraz daha konsantre olmalı hepsi o.Neler yapabilecegini cok iyi biliyoruz.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bir sıkıntısı var. İlk maçları gibi oynasa yeter.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Çok yetenekli ama vurdumduymaz maalesef

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kevin Constant

Biri bi sey der. Herkes ayni seyi tekrarlar. Adam iyiydi. Ikinci yarinin en onemli oyuncusuydu. Adamdan ob libero yaratmaya calisiyoruz unutmayalim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Yine gamsiz gözüktü cok özverili degildi belki ama kötü degildi bos oyuncu olmadiginin isaretlerini verdi.

Birilerinin kevine bu taraftarin bu tip oyunculari kabullenmeyecegini anlatmasi gerekiyor bu gidisat hos degil.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bir sağlam önliberomuz olsa, hızlı sağlam stoperlerimiz olsa, constant ı da daha öne atıp dar alanda oynayabilsek daha iyi olur gibi.geride canı sıkılıyor.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 21.12.2014, 22:18.

Yorum

• kadrodaysa oynatılmalı, yoksa daha büyük sorunlar açar başımıza ama el altından arabistan, katar, dubai pazarlanmaya çalışılmalı. orda rahat rahat tatilini yapar

Yorum

• Hızlı harekat edemiyor salıverin gitsin.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biri bi sey der. Herkes ayni seyi tekrarlar. Adam iyiydi. Ikinci yarinin en onemli oyuncusuydu. Adamdan ob libero yaratmaya calisiyoruz unutmayalim

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Neye göre kötü diyorlar ben gerçekten anlayamıyorum. Evet 1-2 pas hatası yaptı ama özellikle 2. yarı takımın en iyilerindendi. Kritik ataklar kesti ve oyunu iyi açtı.

Geçen hafta berbattı sanırım oradan taktı bizim taraftar buna.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim