İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
valla ben bugün beğendim.durarak oynuyor, temposu düşük gibi yorumları daha önce de yapmıştık.ama ileriye doğru düzgün pas atan yoktu ki başka.takım düzgün olsa eleştirirdim ama, kimin nerde oynadığı belli değil. yerleşme felaket. önüne gelen de uzun top attığına göre taktik bu.yoksa costanta kısa oynayacaksın denilince farklı bişey yapacağını zannetmiyorum.
Yorum
-
Hocanın ne kadar hoca olduğu belli.
Vahit'in;Cardozo ve Constant hakkındaki açıklamalarından sonra adam resmen bitirmiş.
Moral motivasyonu sıfırdı.İlk defa bu kadar isteksiz ve heyecansız gördüm Constant'ı.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
yürüyemiyordu değil "yürümüyordu" kasıtlı bir sabotaj yaptı bence dün, ayıp etti.İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle60 dan sonra yürüyemiyordu bile. 2-3 ay oldu bu nasıl iştir?Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Adam bütün maçı yavaş tempoda bitiriyor. Youtube videoları milleti iyi gaza getirdi ama şuan en fos çıkan transfer. Geçen biri Rivaldo gibi uzun pas atıyor diye yazmıştı alakası bile yok, bugün attığı uzun topların çoğu isabetsizdi. Sıfır katkı ile oynuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum