Mutlaka oynamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendisi Milan'da ne oynadı da bu kadar büyük sükse oluşturdu Trabzon'a gelişi bilemiyorum ama şuana kadar pek bir numarasını göremedik. Takımda bazı oyuncular gereksiz yerin dibine sokulurken bazıları da gereksiz yüceltiliyor. Constant şuana kadar aldığı paranın hakkını verecek bir maç çıkartmamıştır. Ha oynaması gerekiyor o ayrı bir konu.
Yorum
-
Milan'da ne oynadığını bilememde bizde skora katkisi olduğunu yaptığı ortalardan attığı gollerden biliyorum.bunu seninde bilmen lazım.attigi paslari, cektigi etkili şutlari, topla katetmesi gibi özellikleri var yetmedi sol bek oynadi hemde oynadi yani.bir tek sapkadan manda cikarmadi onuda yakında yaparİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Milan'da ne oynadı da bu kadar büyük sükse oluşturdu Trabzon'a gelişi bilemiyorum ama şuana kadar pek bir numarasını göremedik. Takımda bazı oyuncular gereksiz yerin dibine sokulurken bazıları da gereksiz yüceltiliyor. Constant şuana kadar aldığı paranın hakkını verecek bir maç çıkartmamıştır. Ha oynaması gerekiyor o ayrı bir konu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Evet bu saydıklarınızı ara sıra yaptı fakat takımda en yüksek maaşı alıyorsan oynadığın maçların neredeyse hepsinde bunu devamlı yapman lazım. Yoksa Medjani bile ara sıra tehlikeli paslar atıp iyi şutlar çekebiliyor. Bu Medjani'nin yeterli olduğu anlamına gelmez.(Ortak görüş yeterli olmadığı yönünde). Hatta geçen sezonlarda Aykut Akgün de söylediklerinizin bir çoğunu(uzun top, dribbling) yapıyordu ama dediğim gibi "ara sıra".İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan'da ne oynadığını bilememde bizde skora katkisi olduğunu yaptığı ortalardan attığı gollerden biliyorum.bunu seninde bilmen lazım.attigi paslari, cektigi etkili şutlari, topla katetmesi gibi özellikleri var yetmedi sol bek oynadi hemde oynadi yani.bir tek sapkadan manda cikarmadi onuda yakında yapar
Saydıklarına ek olarak bir de ben ekleyeyim: Oynadığı her maçta gereksiz yere top kayıpları yaptı. Sanki Colman'ın umursamaz futbolu sahadaydı. Laubali oynadığını forumda birçok kişi de belirtti zaten. Bu ben yıldız oyuncuyum havasından kaynaklanıyor. Hiç gerek olmadığı yerde topuk pası ayağını dışı gibi büyük ihtimal top kayıbıyla sonuçlanacak hareketleri maç içinde birçok defa deniyor. Fiziğini iyi kullandığını zannediyor fakat rakibi arkasına aldığında büyük ihtimal kaybediyor o topu ya da geri pas yapıyor.
Lafı fazla uzatmaya da gerek yok. Constant'ın aldığı paraların çok daha azına bunları Colman, Alanzinho vb. oyuncular da yapabilirdi. Yanlış anlaşılmasın, Colman'ın gitmesine en çok sevinenlerden biriyim.
Vahid Hoca'nın da bugün yaptığı açıklamasında Constant ve Cardozo'dan memnun olmadığı anlaşılıyor.
Yani uzun lafın kısası Constant çok abartılıyor. Yabancı kuralı olmasaydı sol bekte değerlendirilebilirdi. Bana kalırsa o bölgede daha fazla katkı sağlar.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 19:26.
Yorum
-
Tempo ve fizik olarak hep böyle gidecekse yandık.
İkili mücadelelerde direnci düşük.
Topa sahip olamıyor. Bende topu kaybedecek hissi doğuruyor. Topu aldığında hep en kolayı uzun oynamayı düşünüyor.
Kesinlikle merkez'de oynayamaz.
Sol bek veya sol iç gibi olarak düşünülmeli.
Yorum
-
Bu tip adamlar kariyerindeki düşüşlerden çok etkileniyor. Başta yalnış bir transferdi. Aldığı yıllık ücretin hakkını ödemek ister diye düşünüyordum ama artık umudum kalmadı gibi bir şey. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takım Constant'ı ayağa kaldırır ve hırslandırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum