Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mutlaka oynamalı
    TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Kendisi Milan'da ne oynadı da bu kadar büyük sükse oluşturdu Trabzon'a gelişi bilemiyorum ama şuana kadar pek bir numarasını göremedik. Takımda bazı oyuncular gereksiz yerin dibine sokulurken bazıları da gereksiz yüceltiliyor. Constant şuana kadar aldığı paranın hakkını verecek bir maç çıkartmamıştır. Ha oynaması gerekiyor o ayrı bir konu.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendisi Milan'da ne oynadı da bu kadar büyük sükse oluşturdu Trabzon'a gelişi bilemiyorum ama şuana kadar pek bir numarasını göremedik. Takımda bazı oyuncular gereksiz yerin dibine sokulurken bazıları da gereksiz yüceltiliyor. Constant şuana kadar aldığı paranın hakkını verecek bir maç çıkartmamıştır. Ha oynaması gerekiyor o ayrı bir konu.
        Milan'da ne oynadığını bilememde bizde skora katkisi olduğunu yaptığı ortalardan attığı gollerden biliyorum.bunu seninde bilmen lazım.attigi paslari, cektigi etkili şutlari, topla katetmesi gibi özellikleri var yetmedi sol bek oynadi hemde oynadi yani.bir tek sapkadan manda cikarmadi onuda yakında yapar
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kulübede oturuyorken Medjani'yi sahada görüp '' bu adam oynuyor ve ben kulübede oturuyorum'' diye içinden geçiriyor olduğuna adım gibi eminim.
          Futbolcu nasıl küstürülür?
          İşte böyle küstürülür.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Milan'da ne oynadığını bilememde bizde skora katkisi olduğunu yaptığı ortalardan attığı gollerden biliyorum.bunu seninde bilmen lazım.attigi paslari, cektigi etkili şutlari, topla katetmesi gibi özellikleri var yetmedi sol bek oynadi hemde oynadi yani.bir tek sapkadan manda cikarmadi onuda yakında yapar
            Evet bu saydıklarınızı ara sıra yaptı fakat takımda en yüksek maaşı alıyorsan oynadığın maçların neredeyse hepsinde bunu devamlı yapman lazım. Yoksa Medjani bile ara sıra tehlikeli paslar atıp iyi şutlar çekebiliyor. Bu Medjani'nin yeterli olduğu anlamına gelmez.(Ortak görüş yeterli olmadığı yönünde). Hatta geçen sezonlarda Aykut Akgün de söylediklerinizin bir çoğunu(uzun top, dribbling) yapıyordu ama dediğim gibi "ara sıra".

Saydıklarına ek olarak bir de ben ekleyeyim: Oynadığı her maçta gereksiz yere top kayıpları yaptı. Sanki Colman'ın umursamaz futbolu sahadaydı. Laubali oynadığını forumda birçok kişi de belirtti zaten. Bu ben yıldız oyuncuyum havasından kaynaklanıyor. Hiç gerek olmadığı yerde topuk pası ayağını dışı gibi büyük ihtimal top kayıbıyla sonuçlanacak hareketleri maç içinde birçok defa deniyor. Fiziğini iyi kullandığını zannediyor fakat rakibi arkasına aldığında büyük ihtimal kaybediyor o topu ya da geri pas yapıyor.

Lafı fazla uzatmaya da gerek yok. Constant'ın aldığı paraların çok daha azına bunları Colman, Alanzinho vb. oyuncular da yapabilirdi. Yanlış anlaşılmasın, Colman'ın gitmesine en çok sevinenlerden biriyim.

Vahid Hoca'nın da bugün yaptığı açıklamasında Constant ve Cardozo'dan memnun olmadığı anlaşılıyor.

Yani uzun lafın kısası Constant çok abartılıyor. Yabancı kuralı olmasaydı sol bekte değerlendirilebilirdi. Bana kalırsa o bölgede daha fazla katkı sağlar.
            En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 19:26.

Yorum

• çok lakayt oynadı muhtemelen maçın en az koşan ismidir. kötü oyun başka ama sorumsuzluğa izin verilmemeli. koşma zahmetinde bile bulunmadı.
              En son Vkgz tarafından düzenlendi; 07.11.2014, 00:09.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Valla bu kadar gevşeklik lakaitlik yapan adama ceza verilmeli.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün yine beni yanıltmadı. 1 doğru yaptıysa 3 yanlış yaptı. Hele şu pas atarken önünde sanki rakip oyuncu yokmuş gibi atıyor ya çıldırıyorum. Attığı pasların çoğu rakip oyunculara çarpıyor.
                  En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 07.11.2014, 00:26.

Yorum

• Maçı bilerek oynamadı malesef. Vahid'e sinirlendi galiba.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tempo ve fizik olarak hep böyle gidecekse yandık.

İkili mücadelelerde direnci düşük.

Topa sahip olamıyor. Bende topu kaybedecek hissi doğuruyor. Topu aldığında hep en kolayı uzun oynamayı düşünüyor.

Kesinlikle merkez'de oynayamaz.

Sol bek veya sol iç gibi olarak düşünülmeli.

Yorum

• Sezon başından beri klasını ortaya koymasına karşılık sürekli lakayıt bir tavır sergiliyor. Sadece bu maça özel değil...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu tip adamlar kariyerindeki düşüşlerden çok etkileniyor. Başta yalnış bir transferdi. Aldığı yıllık ücretin hakkını ödemek ister diye düşünüyordum ama artık umudum kalmadı gibi bir şey. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takım Constant'ı ayağa kaldırır ve hırslandırır.

Yorum

• adam rivaldo gibi uzun top atiyo ne demek kolay oynuyo? macin sonuna dogru yorulmasi normal, defansa yardim edip takimi ataga kaldiran oyuncu constant

Yorum

• Bazen lakayıt tavırları tiksindiriyor.

Ayağından top çıkarmıyor, karşısındaki oyunculara amatörlermiş gibi davranıyor.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Son 30 dakika sahada yoktu ayakta zor duruyordu.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim