Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne ayaksın çözemedim..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Constant şu ana kadar maç seçen bir görüntü verdi.

Umarım durumu toparlar. Böyle olmaz çünkü.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu lakayıtlık ve tembellikle olmaz Constant efendi.

Yorum

• Geldigi takimda yedekti bu adam...

Dun kotuydu ama kaliteli oyuncu Vahid'in gittigine uzulmus olabilir.
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bu adam sol açık oynasın,Yusuf da sağ açık..Bence çok kaliteli bir isim ama oynadığı pozisyon için birşeyler eksik bence.

Yorum

• Fazlasıyla "gamsız".

O aldığı ücretle ne olacak bilemiyorum böyle...
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• kendine gel kevin, ihtiyaci var takimin sana.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• herkes överken ben eleştiriyordum.şimdi eleştiri varken biraz öveyim. çok güzel paslar atıyor ileriye doğru.izlemek keyifli. ama bazen topla mesafe katedip atağa katılsa daha iyi olur.hep uzun atınca rakip sahaya yerleşemiyoruz.attığı pasın arkasına sığınmamalı.allah fizik, yetenek güç herşeyden vermiş.kullanmamak günahtır.

ersunu biraz da o yüzden istiyorum. dar alanda oynayacağımız için kısa şok presler yaparak büyük farklar yaratabilir.ayrıca uzun topta ersun hocanın planları arasında vardır. solbek olarak kullanacağını pek zannetmiyorum. constantı oynatacak, belli bir oyuna ikna edecek hoca ersun dur.

Yorum

• medjani hiçbişey yapmadığı için ekstra yoruluyor diye düşündüm bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Oynadığı ilk günden beri ''GAMSIZ'' olduğunu ifade ettim.
                      Bu kadar yıldız oyuncunun olduğu yerde kendisini bu kadar ağırdan satmasını anlamıyorum.
                      Bu şekilde oynayacaksa kesiği yer, yemeli!

Kimse sahada gezmek için para almıyor. Bu adam toplu oyunda da topsuz oyunda da yok...
                      Ne yapmaya çalıştığını anlayabilen de yok...

Cardozo, Bosingwa gibi adamlar bir şeyler yapmak için bir yerlerini parçalıyor. Bu beyefendi de bir kasılmadır aldı başını gidiyor.

Halini tavrını hiç beğenmiyorum...

Yorum

• Willian Chelsea'da senin aldığın maaşı alıyor bu kadar gamsız olma be..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ortaya cikti adam
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kevin Constant

Yorum

• bir ortasaha oyuncusu renkli krampon giyiyorsa artisttir, bitti. hepsine siyah krampon giydireceksin ki artistliği bırakıp koşsunlar. bir tek on numara için istisna yapabiliriz.beyaz ve kırmızı giyebilir. pembe ve sarı yasak yine.

Yorum

• Yalnız fotolar çok kaliteli. Işık, renk hüzmesi çok iyi ayarlanmış.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim